chris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaşlar mesela ben bi robe a sayua xxcolor,x,y,z kordinat vericem x,y,z kısımlarına peki bu kordinatları nasıl öğrenebilirim? ona göre vermek istiyorumda :D[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gm char ile .where yazman yeterli yada pusula'Mıydı neydi ondan al.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 .xcolor 0455 yazican :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 anlamadınız galiba yani mesela bi robe a tıklayınca atıyorum 0455 renginde XX Robe yazmasını istiyorum robe un üzerinde kordinat ı nası öğrenebilirim?[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uw_Anthrax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 .info yazıp roba tıkladığın zaman gerekli bilgileri ogrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yada ".set show p" ile öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar