Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bitti gitti, yaptım geldim :) Herkese selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hoş gelmişsin, hayırlı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Selam, Ne çabuk :P Kazasız belasız dönmene sevindim ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adam paso yattı abi. gece santralcisi nedir ulan =) kaç kilo aldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Selam, Ben bir makina müh olarak tabildotçu olduktan sonra :P 69kg gittim, 87kg döndüm :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Olmamis. Begenmedim. Paso yattin lan! Git bi daha yap gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hepimiz yattık ama emirle yattık. O da yeter zaten. Hoşgeldin Vodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yattım mattım ama 11 kg verdim ya çok iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 nisan döneminde gidenleri fazla çalıştırmıyolarmış doğru mu? sıcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Nisan ayı serin olduğu için Manisa'da öldüresiye çalıştırdılar hiç öyle bir düşünceniz olmasın. 31 günün nasıl geçtiğini ancak orada askerlik yapanlar anlayabilir. Ben Kıbrıs'ta yaptım usta birliğini ve en sıcak enlemde olduğumuz için öğlen yat saati vardı. Yaz olması sebebiyle eğitim sezonunun kapalı oluşu, denetleme döneminin dışında olması gibi ekstra avantajları da oldu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar