Bonjo Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bana pm atsınlar msn leriyle birlikte , oyun içinde destek olunur maddi manevi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben irtibata geçeceğim seninle:)destek için şimdiden teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 online member sayısı nasıl? arttıysa subsu active edeyim. özledim şu oyunun pve sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Valla europada fena değil active player sayısıda , bizim guild de pek iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 neler var neler yok bir bakayım dedim guild de en son online olan 14 nisanda girmiş ::o uo nun pve sini özlemişken bu çok kötü oldu. bi karakteri yabancı guilde almayı düşünüyorum. en aktif guildler hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Valla dediğim gibi bizim guildde pek online adam kalmadı ama yabancı pvm guildleri var bi sürü tabi biraz araştırmak lazım ben pek yapmıyorum artık pvm , high seas le birlikte gemiyi alan denize açıldı şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar