Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GPU Catalyst Yeni Sürücüsünü Desteklemiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekran Kartı: Ati Mobility Radeon HD 5650
İşletim Sistemi: W7-64bit

Eskisini kaldırıp Catalyst 11.3 kurduğum vakit "Catalyst düzgün yüklenemedi/başlatılamadı lütfen Amd donanımları kullanın" gibi abzürt bir hata alıyorum.

Catalyst 11.2 kurduğum zaman ise aygıt yöneticisinde: "Ati Mobility Radeon HD 5xxx" yazısı çıkıyor yani tam model yazmıyor.

Bende laptopun sitesine girip oradan indiriyorum orada herşey sorunsuz çalışıyor ama orada da güncel değil...
Mesaj tarihi:
laptopun markasi asusmu? asus laptoplarda kullanilan ozel programlar yuzunden sadece asustan gelen driverlar kullanilabiliyor gibi biseyler duymustum

edit: asustan gelen derken asus sitesinde olan driverlari kastediyorum
Mesaj tarihi:
markası neyse onun sitesinden çekmen gerekiyor driverları.
bende de acer var 5650 ekran kartlı. aynı şey bende de oluyor.

aynı şeyden kastım driverın kurulmaması. fps sorunu değil :D
Mesaj tarihi:
http://www.hardwareheaven.com/mobility-radeon-drivers-support/206549-updated-29-03-ati-mobility-catalyst-11-3-notebooks-get-here.html

Şunu kurdum, sorunsuzca yüklendi. Ati'nin sitesinden farklı olarak 10 mb daha büyük. Ama şuanda Mount & Blade oynarken gökyüzü birbirine giriyor sanırım yine notebookun sitesindekini yüklücem... :(
Mesaj tarihi:
11.2 sorun mu çıkarıyor da 11.3 kurmaya heves ettin? bu driver güncelleme olayını anlamıyorum ben açıkçası. bi sorun yoksa, performanstan memnunsam hayatta dokunmam drivera.
Mesaj tarihi:
hala catalysyy 10.4 mü ne kullanıyorum. performans sorunum yok. yukarıdaki tarz problem derdim yok. ne kadar performans artışı gelebilir ki 4890 için yeni gelecek driver ile. 6 serisi yeni bi kart kullanıyor olsam belki ama bu kart için inanmıyorum öyle bir ihtimale ben. destek olayı da aynı şekilde.
  • Yeni Oluştur...