EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam vay be bu bizim ömer hayyam şarapları sadece şarap markası diilmiş demekki haybeye içiyomuşuz şu güne kadar peh ha onlar istanbulu dinliyorlar gözleri kapalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Fedaykin: Nartanesi... Nartanesi.. HAyır olamaz zehirli dürümü yemiş. Ben artık yaşayamam..(Zehirli sandiviçini yer)Nartanesi: Fedaykin ne oldu bana bir ara gözüm karardı bayılmışım... Fedaykin... FEDAYKİN... Hayır olamazzz. Bende geliyorum bekle beni.Nartanesi:(Zehirli lavaşı yer)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs[Bu mesaj Caranlothwen tarafından 09 Eylül 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Caranlothwen tarafından 09 Eylül 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 tanıdık geliyor mu senaryo? :)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 auahuahahau çıkaramadım ama çok güzel olmuş ahaha[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Infernal_Reborn, 09 Eylül 2004 13:01 tarihinde demiş ki: aslında bakmiolar. aslında onlar da gerçek değil. aslında matrixin içindeyiz baba be. yaw naturel saplık başına vurmuş desem sap da diilsinki :) ulen ne istiosunuz benden bilmiorum ki be:hmm:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Caranlothwen, 09 Eylül 2004 20:42 tarihinde demiş ki: tanıdık geliyor mu senaryo? :) a ahahah Romeo ve Juliet i Fedaykin & Nartanesi olarak resimlendirmişler ahahaha helal caranlothwen çok güzel benzetmişin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Caranlothwen, 09 Eylül 2004 20:42 tarihinde demiş ki: tanıdık geliyor mu senaryo? :) hakkaten tebrikler yaratıcılık şaheseri hehe güldürürken düşündürüyor :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yalnız 1. resimde fedaykin sırıtııyor nartanesi ölürken :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 fedo bal yapmayan arı kostümünü ihmal ediyosun ama..[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 nartanesi sırtını kütürdetiyor bunu gören fedaykin de aynısını yapmaya çalışıyor ama son resimden de anlaşılacağı üzere pek beceremediğini, hatta sırtını incittiğini anlıyoruz. bunun üzerine suçluluk duyan nartanesi, fedaykin kendini yanlız hissetmemesi için tekrar aynı pozisyonu alıyor. hayatlarının sonuna kadar böyle mutlu ama sırtüstü kalacaklar[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back [Bu mesaj MadOrca tarafından 09 Eylül 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Caranlothwen nihiahiai yıktın ya koptum :D süper :D uzun zamandır forumda böle gülmediydim valla :P bende bunlaar, pek komplike bi yere bakmıolar :D boğaza bakıolar tersten... aşk beyni sulandırıo tabi :D :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hnn hnn gerçek bi tahmin yapayım, o vapurun bir üst katında hemen kenara martı gibin bir(belki bi kaç tane) kuş konmuş ona bakıyonuz[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Rahan, 09 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: hnn hnn gerçek bi tahmin yapayım, o vapurun bir üst katında hemen kenara martı gibin bir(belki bi kaç tane) kuş konmuş ona bakıyonuz olamaz öle bişi :) tehlikeli bi kerem, martı bu, zıçar :D ayrıcaa o şekilde martının görebildiğin tek bi bölgesi var ki, ortamın romantizmini bozar, o yüzden öle bişi yapmazlar ... son fikrimi sölüorum bence köprünün altından geçerken köprüye bakıolar :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ufo dur ufo :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 köprü olsa karşı kıyıda köprünün ayakları gözükürdü :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Aslında onlar bir yere bakmıyorlar. Onlar bir yanılsama... -Nietzsche Bakmak kavramı hem yöneticinin özel istenci hem de tebaasının genel istencini hem karşılayacak hem de ruhani açıdan hem tebaayı hem de hükümdarın istençlerini tatmin edecek bir nitelik taşımalıdır. -Jean Jacques Rousseau Sanatsal bakışın post-modernist olarak yorumlanıp bir aykırılık akımına kapılarak fotoğrafa aktarılması.. -Atilla Dorsay[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 havaya.. :o[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 senden de bu beklenirdi be bedo.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Caranlothwen, 09 Eylül 2004 20:42 tarihinde demiş ki: tanıdık geliyor mu senaryo? :) aehueh çok güzel olmuş :) romeo fedo =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 martılara bakıyorlardır yaa[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: kiddo, 09 Eylül 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Herşey dedektiflik ruhu taşıyan bi insan olarak bu resimlerde normal olmayan bişey olduğunu farketmemle başladı. Biliyordum. Bu resimlerde bişeyler saklıydı. Gençliğimin en güzel 13 saniyesine mal olan bu çalışmamı artık siz okurlarımla paylaşmanın zamanı geldi diye düşündüm. İşte varan 1: İlk analiz ettiğim çalışma olduğu için en çok zamanımı alanda buydu. Varan 2: Bu resimde taşlar yerine nasıl oturuyor görüyorsunuz. Varan 3:Burdaki heyecanımı size anlatamam Ve işte lütfen çocuklarınızı ekrandan uzak tutunuz.... İşte tam o noktada bişey saklı. Herşey olabilir sakladıkları ceset, evlenmeyi düşündükleri nokta, ilk kez elele martılara attıkları simit yada hiç olmadı tanıştıkları yer olabilir. Tek bildiğim bende gitmek istiyom. Yetkililere sesleniyorum benide götürün banane. O olmazsa bide şu teorim var. Fedoyla narın tanışma anıFedo:Pssst. BayanNar:banamı seslendiniz?Fedo:Yok hayır ne münasebet.Nar:Bende seslendiniz sanmıştım. Neyse hazır dış mihraklar havaya metan gazı salmışken bizde bu acayip pozisyonda havayı koklayalım naapalım.Fedo:Çok kadirşinas bi insansınız.Nar:Banamı dediniz?Fedo:Yok hayır efendim ne münasebet. Tepkim size değil. Kadınların teknostatik oluşumlardaki skolastik düşünce tarzını yansıtmamalarına ve bunu dile getirmemelerine benim tepkim.Nar:Aşık oluyorum galibam. Kardeş sen kesin tasarı geometri dersi almışsın. Mühendislik mi okudun ? Güzel bir çalışma olmuş. izdüşüm alırken oldukça dikkatli davranmışın. biraz amiral battı oyununa benzemiş ya.. ehehe..:) saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 amiral battı değil de daha çok "Hür General battı" :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hür general olmak gibisi var mı hiçç.. di mi ? :) şafak sayıyoruuuuzzz sayy.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 [spo1=Yarıcı Quotelar!] said: Azmodai, 09 Eylül 2004 13:13 tarihinde demiş ki: evet orda kimligi belirsiz bir kafa var... dikkate alinmasi gerek. said: Absolut, 09 Eylül 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Fazla Kuru Fasülye etkisi sonucu fenalaşmışlar. Önce biri bayılıyor sonra ikiside baygın en sonunda biri ayılıyor tabiki önce bayılan :) Alttaki resim 2si de baygınken. said: Caranlothwen, 09 Eylül 2004 20:42 tarihinde demiş ki: tanıdık geliyor mu senaryo? :) said: BlackRose, 10 Eylül 2004 00:31 tarihinde demiş ki: amiral battı değil de daha çok "Hür General battı" :p [/spo] :lol: iyi güldüm walla :D Harbi merak uyandıran sorular: -O resimler ne zaman çekildi? -Bu mevsimde çekildiyse,o kadar cılız elbiseyle nasıl gezebiliyorlar? -Nedir onları o elbiselerle dondurmayan? -Sakın Bronzlaşıyor olmasınlar? ... Ellerinize sağlık.. ehe Bu gecelikte karın kasımı yaptım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: somebody, 10 Eylül 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Kardeş sen kesin tasarı geometri dersi almışsın. Mühendislik mi okudun ? Güzel bir çalışma olmuş. izdüşüm alırken oldukça dikkatli davranmışın. biraz amiral battı oyununa benzemiş ya.. ehehe..:) saygılar.. Yok valla opencanvasla yaptım. Hem ne geometrisi tasarısı ya bi liseyi bitirelim hele :p bide bu kadar uzun mesajı quotelaman biraz garip olmuş bidahakine düzenleyip atarsan göz sağlığımız için iyi olabülüü :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar