StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Movie yapmayı denedik, hersey guzel cekim tamam.. Ancak yazı eklentisi ve gecislerdeki effectler yok.. Bunnarı hangi program ile nasıl yapıyoruz? .. Saolun....[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 murat onnari windows movie makerla yapiosun.... fraps le sadece kaydedip diger butun montaji movie makerla yapiosun ... muziklerden tut efffectlere yazilara kadar hersey movie makerla yaptim[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Movie Maker'in neresinde oldugunu soylesen bide.. Didik didik aradım, hic bi sekilde filmi edit leye bilecegim bir yer bulamadim.. Olmadı Vegas'ı indiriyorum, birde oyle deniyecegim... MM'de tam olarak neyle effect ekledigini soylersen sevinirim...[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr4 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 murat kim?[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zamından böyle bir konu acılmşken yeni bir konu açmaya gerek yok...Yaw acaba filmi nasıl cekiyoruz? Hangi programla ile ?[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Fraps[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 frapsla efekt ekleniyomu ?veya muzik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hayır efekt eklenmiyo ben bi önceki mesaja cevap vermek istedim sadece[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar