Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moviede Yazı ve effectler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Movie yapmayı denedik, hersey guzel cekim tamam.. Ancak yazı eklentisi ve gecislerdeki effectler yok.. Bunnarı hangi program ile nasıl yapıyoruz? .. Saolun....[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Mesaj tarihi:
murat onnari windows movie makerla yapiosun.... fraps le sadece kaydedip diger butun montaji movie makerla yapiosun ... muziklerden tut efffectlere yazilara kadar hersey movie makerla yaptim[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid
Mesaj tarihi:
Movie Maker'in neresinde oldugunu soylesen bide.. Didik didik aradım, hic bi sekilde filmi edit leye bilecegim bir yer bulamadim.. Olmadı Vegas'ı indiriyorum, birde oyle deniyecegim...

MM'de tam olarak neyle effect ekledigini soylersen sevinirim...[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Teddyybearr rr4 sorc (Kay albion)
Mesaj tarihi:
zamından böyle bir konu acılmşken yeni bir konu açmaya gerek yok...Yaw acaba filmi nasıl cekiyoruz? Hangi programla ile ?[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Mesaj tarihi:
hayır efekt eklenmiyo ben bi önceki mesaja cevap vermek istedim sadece[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...