BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bilen biri acaba şu anda stress test için indirdiğimiz versiyon ile closed betadaki versiyonun farkını söyleyebilir mi? yani aynı mıdır değil midir, bu elimizdeki stress test için indirdiğimiz 2.3 gb'lık versiyon ile official olmayan emulatör sunuculara bağlanılabilir mi, bağlanılamazsa neler yapılabilir? bana lazım değil de merak ettim sadece[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 closed beta forumlarında birisi closed beta versiyonuyla stress betaya girebildiğini yazmıştı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 tersi geçerli mi? yani stress beta versiyonu ile unofficial denen sağda solda açılan wow sunucularına girilebiliyor mu?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *gülümser*[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8 Njar - 32 Scout - R1L1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 neye gülümsüyosun spartan? senin soramadığını ben soruyorum burada ona mı gülüyosun? bana söyledikleri stress betanın versiyonu/dosyaları ile unofficial sunucularda oynanmadığı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sana gülümsüyorum. benim sormama gerek yok. gerek duysam sorardım zaten. oynanmasa ben gerizekalı mıyım senden stress test cd lerini istiyeyim?[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8 Njar - 32 Scout - R1L1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 aferim sana o zaman ne diyim başka bana da oynanmıyor dediler yukarıdaki mesajda da olduğu yönünde bir bilgi yok, closed beta versiyonu ile stress teste girdiklerini söylüyorlar, senin istediğin bu değildi zaten, dolayısıyla boşa gülüyosun çünkü haklı çıkmış değilsin henüz, bu saatten sonra biri çıkıp oynanıyor dese de farketmez zaten bir iyiklik istendiği ve yapıldığında iyi, yapılmadığında da kötü olunuyosa zaten kaale alınmaması gereken biri fazlaca kaale alınmış demektir hem said: Atalarımız bir zamanlar demiş ki: iyilik yap, denize at bir kez daha doğru olduğunu görmüş olduk[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 - [signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8 Njar - 32 Scout - R1L1 :P [Bu mesaj Spartan tarafından 10 Eylül 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Eylül 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: BlackRose, 09 Eylül 2004 00:37 tarihinde demiş ki: bilen biri acaba şu anda stress test için indirdiğimiz versiyon ile closed betadaki versiyonun farkını söyleyebilir mi? yani aynı mıdır değil midir, bu elimizdeki stress test için indirdiğimiz 2.3 gb'lık versiyon ile official olmayan emulatör sunuculara bağlanılabilir mi, bağlanılamazsa neler yapılabilir? bana lazım değil de merak ettim sadece [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 spartan eğleniyo sanırım blacrose benim duyduğum oynandığı yönünde çünkü blizzard forumlarındaki bi tip hem america closed hem strees test oynuyomuş ikisi için dosya yüklemeye kastığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 blackrose bunu unoffical serverlara girerek deneyeceksin sanırım,pek bilgisi olan yok.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tamam olayı öğrendim sayılır blizzard hackers forumlarından versiyonlar arasında fark var, 0.8.0 mı ne eski versiyon, stress beta da 0.9.1, eğer 0.9.1 yaptıysanız roll back denilen geri versiyona geçme mümkün değilmiş, bu yüzden 0.8.0 olanlarda oynanmıyor, ama 0.9.1 olan unoffical sunucular da var ortalıkta, eğer adam gibi bi tane bulabilir ve girebilirseniz stress beta versiyonu ile de oynanıyor bu kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: ucunbiri, 10 Eylül 2004 10:36 tarihinde demiş ki: spartan eğleniyo sanırım blacrose benim duyduğum oynandığı yönünde çünkü blizzard forumlarındaki bi tip hem america closed hem strees test oynuyomuş ikisi için dosya yüklemeye kastığını sanmıyorum tam anlayamadım ne demek istediğini kimin eğlendiğini yani eğlenmiyoruz da bilinmeyene cevap arıyoruz diyelim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 spartan gülümser yazmış ya bende eğleniyo sanırım yazdım :D mesajıma gelince blizzard yani WoW forumlarında sadece beta testerların post yapabildiği forumlardaki bi oyuncu oynanabildiğini yazmış yani iki versiyonu da yani stress test ve closed betanın iksini de farklı accountla oynayabiliyomuş ben de dedim ki sırf 7 gün için takrardan 3gb ye yakın dl yapmamıştır bu adam yani versiyonlar tutyodur diye tahmin yürüttüm umarım anlatabildim bu sefer biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 beta stress test versiyonu 0.9.1 ve bu son versiyon için emulator kullanarak server açmak mümkün.ve bir açılmış bir iki server da mevcut. umarım açıklığa kavuşmuştur.[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L8 Njar - 32 Scout - R1L1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: ucunbiri, 10 Eylül 2004 12:13 tarihinde demiş ki: spartan gülümser yazmış ya bende eğleniyo sanırım yazdım :D mesajıma gelince blizzard yani WoW forumlarında sadece beta testerların post yapabildiği forumlardaki bi oyuncu oynanabildiğini yazmış yani iki versiyonu da yani stress test ve closed betanın iksini de farklı accountla oynayabiliyomuş ben de dedim ki sırf 7 gün için takrardan 3gb ye yakın dl yapmamıştır bu adam yani versiyonlar tutyodur diye tahmin yürüttüm umarım anlatabildim bu sefer biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :D 0.8.0 daha çoğunlıukta ama 0.9.1 de var bikaç tane o yüzden yeniden download etmiyolar, versiyonu tutana giriyorlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Eylül 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bana bu stress beta test için gerekli olan dosyaları göndere bilcek yada satabilcek biri varmı ist/kadıkoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 winrar ile bölünce 3-4 cd oluyor istersen o sekilde verebilirim karşılığında boş cd veya boş cd parasını vermen yeterli ilgilenirsen PM atarsın..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar