Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bizi içeri atarlarsa sizde eşek değilsiz ya savunur, eylem yaparsınız bizim için
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O9hCRZIo_Wo
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ntvnin paylaştığı linke tıkladım diye içeri alacaklar değil ya Reads:47,157
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi hala şöyle yaptım diye böyle yapacak değiller ya, google ı mı kapatacaklar filan diyebiliyosunuz. imreniyorum size. yapmadıları mı, yapmıyolar mı
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 orda google ı mı kapatıcaklar derken "çok ta tınn" manasında söledim yanlış anlaşılmasın neler gördük sonucta
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aga devlet bu.Muhtarlık değil.BİLDİĞİN SAVCILIK sonra sende bir dk kapı çalıyor deme hjaha
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 indirin Hiçbişey yapamazlar Korkaklar indirmesin
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: OLACAK? Bu gelişme üzerine kitabı bilgisayarına indiren binlerce kişinin aklına ise aynı soru geldi: "Suç mu işledik?" İnternet Hukuku Uzmanı Avukat Başak Purut, konuyla ilgili HABERTURK.COM'un sorularını yanıtladı. İşte Purut'un sözleri: "Yayınlanan linkten kitabı bilgisayarına indirenler için hiçbir şekilde yasal sakınca olmaz. Çünkü bu konuda herhangi bir kişiye tebliği edilmiş bir şey yok. Vatandaşlar, indirip okuduğu şeyin yasaklı bir şey olduğunu bilmiyor. Kaldı ki yasaklı bile olsa bu yine suç değildir. Örgüt dokümanı olduğu konusunda zaten kesin hüküm yok. Yayında olan çok daha ağır propoganda malzemeleri var. "İNDİRİP BAŞKALARINA GÖNDERENLER CEZA ALABİLİR" Fakat burada şöyle bir şey var; indirip başka birine gönderen kişiler için dağıtımını sağlamaktan inceleme başlatılabilir. Yargılama neticesinde kitap taslağının örgüt dokümanı olduğu kesinleşirse, örgüt propagandası yapmaktan ceza alabilirler. dağıtıma girerseniz sıkıntı olabilir.. bandwagon biraz daha ilerlesin. arkadasından bakarız nereye gidiyorlar
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Zep said: sende bildiğin koyunmussun aga. sana da koyunmmu
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben okumaya başlıyım yavaştan. hadi hakkınızı helal edin dfs
moncici Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: OLACAK? Bu gelişme üzerine kitabı bilgisayarına indiren binlerce kişinin aklına ise aynı soru geldi: "Suç mu işledik?" İnternet Hukuku Uzmanı Avukat Başak Purut, konuyla ilgili HABERTURK.COM'un sorularını yanıtladı. İşte Purut'un sözleri: "Yayınlanan linkten kitabı bilgisayarına indirenler için hiçbir şekilde yasal sakınca olmaz. Çünkü bu konuda herhangi bir kişiye tebliği edilmiş bir şey yok. Vatandaşlar, indirip okuduğu şeyin yasaklı bir şey olduğunu bilmiyor. Kaldı ki yasaklı bile olsa bu yine suç değildir. Örgüt dokümanı olduğu konusunda zaten kesin hüküm yok. Yayında olan çok daha ağır propoganda malzemeleri var. "İNDİRİP BAŞKALARINA GÖNDERENLER CEZA ALABİLİR" Fakat burada şöyle bir şey var; indirip başka birine gönderen kişiler için dağıtımını sağlamaktan inceleme başlatılabilir. Yargılama neticesinde kitap taslağının örgüt dokümanı olduğu kesinleşirse, örgüt propagandası yapmaktan ceza alabilirler. ya hani tamam hak hukuktan anlamıyo olabilirsiniz. ama şu yukarıdaki çıkarımı yapamamak çok talihsiz bi durum. üzülüyorum yani faşizm gelmeden faşizmi kabullenen insanlar türedi her yerde.
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya en üzücü olayın insanların kendi hak ve hürriyetleri hakkında en ufak bir bilgiye dahi sahip olmaması illa birileri okuyun diyecek siz okuyacaksınız ya da yasak diyecek duracaksınız bu çok üzücü bir şey
Zep Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sene 2011 beyler hatırlatıyım,hatırlamayanlar için. hala kitap okumanın suç olduğunu sananlar var.indirmene gerek yok ayrıca okumak için aç siteden oku. okumaktan korkuyosunuz şaka gibisiniz.
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yok abi korkmuyorlar. şaka yapıyolar sadece garbıç ya burası.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 en kötü tarafı sizin düşünmeden "oyy du bunu paylaşayım" yaklaşımına girmeniz ama olayları derinlemesine düşünme yetinizin olmaması. link sağlanması makul mü? değil.. çok çok basit bişi yani. en başından beri aynı şeyi söylüyorum, şu anki yasalara göre toplanılan kitabı yaymak suç ise ben burada üstlendiğim görev bunu yapmayı engellemektir.
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasaaa said: şu anki yasalara göre şu an ki yasalar açık anayasanın basın ve ifade özgürlüğünü düzenleyen 26. ve 28. maddelerini inceleyebilirsin burada işler yasalara göre yürümüyor savcılar hukuk sürecinin yavaş uygulanmasından yararlanarak kendi borularını öttürüyorlar olay o yani yasaya aykırı bir durum yok.
moncici Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben senin linkleri engellemeni kastetmedim he yanlış anlaşılma olmasın.
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasaaa said: en kötü tarafı sizin düşünmeden "oyy du bunu paylaşayım" yaklaşımına girmeniz ama olayları derinlemesine düşünme yetinizin olmaması. link sağlanması makul mü? değil.. çok çok basit bişi yani. en başından beri aynı şeyi söylüyorum, şu anki yasalara göre toplanılan kitabı yaymak suç ise ben burada üstlendiğim görev bunu yapmayı engellemektir. abi sana bişey diyen yok haklısın o konuda. linke tıklayıp okumaktan korkanlara o laflar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kitap hakkında verilmiş kesin bi hüküm yokken hangi yasadan bahsediyorsun dasaa? Sacmalık.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 lan babam facebookta paylaşmış linki. abaaaavvv
moncici Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Fistan said: kitap hakkında verilmiş kesin bi hüküm yokken hangi yasadan bahsediyorsun dasaa? Sacmalık. ha orası öyle kitap hakkında yasadışı örgüt propagandası hükmü çıkacak da (ki şu an okuyorum, böyle bişeyin çıkması İMKANSIZ) bunu internette kim paylaşmış, kim dağıtmış bulunacak sorgulanacaklar da ohooo nazi almayasında olmaz böyle şey rahat olun.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Fistan said: kitap hakkında verilmiş kesin bi hüküm yokken hangi yasadan bahsediyorsun dasaa? Sacmalık. düşüncelerinizi kitabın internette yayılmasından sonra soruşturma açan ve tüm gazetelerin linkleri kaldırmasına sebep olan soruşturmaya iletebilirsiniz isterseniz..
Öne çıkan mesajlar