Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dasaaa

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
legal mi değil mi netleşir. ona göre değerlendirilir.

farkında olmadığınız şey bizim orada -artık kaç kullanıcı varsa- o sayıda kişi için karar alıyor olduğumuz gerçeği.

"ntv kaldırırsa uçururum başlığı" demiştim. sadece kapattım, uçurmadım. legal durumu hakkında netlik kazanınca duruma göre açar ya da kilitli tutarız.

şu anki yasalara göre toplanılan kitabı yaymak suç ise ben burada üstlendiğim görev bunu yapayı engellemektir.

oldu mu?
Mesaj tarihi:
dasaaa'ya yüklenmeyin çok adam rasyonel düşünüyor ve her ne kadar diğer konuda takılsam da dasaaa'nın haklı olduğunu düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Haaa şu ismilazımdeğil.pdf... İyi yapmışsın dasaa. Zaten ergenekon geyiği fazla büyüdü forumda, bir yerden incelerlerse gerçekten birkaç kişi yörüngeye uçar :D

ahaha ntv'de bu yoruma bittim yanlız :D

Caner Sarıca (22) - İzmir said:

Kitabı okumaya başladım. Bi saniye kapı çalıyo...
Mesaj tarihi:
Kaede said:

acaba biraz zorlasak dasaaayı ergenekondan attırabilirmiyiz
yözdilvari mesajlarının da sonu gelmiş olur hmm

öle bi dava ki babanı bile içeri attırabilirler isterlerse
Mesaj tarihi:
"vay arkadaş tam korku imparatorluğu kurmuşlar üzerimizde. elektronik ortamdaki bir kitabı okumaktan bile korkar olmuşuz. kitapları toplayıp yakan, insanları kitaplarını toprağa gömmeye iten darbeci zihniyetten ne farkı var insanları bu pdf dosyasını indirmekten korkutan zihniyetin? indirdim bekliyorum, gelin içeri alın." şöle bişi var ki tamamen katılıyorum.
Mesaj tarihi:
olorin84 said:

"vay arkadaş tam korku imparatorluğu kurmuşlar üzerimizde. elektronik ortamdaki bir kitabı okumaktan bile korkar olmuşuz. kitapları toplayıp yakan, insanları kitaplarını toprağa gömmeye iten darbeci zihniyetten ne farkı var insanları bu pdf dosyasını indirmekten korkutan zihniyetin? indirdim bekliyorum, gelin içeri alın." şöle bişi var ki tamamen katılıyorum.

indirdiysen upload ette bizde okuyalım ozaman.
Mesaj tarihi:
15-20 sayfa okudum da. şunu okuyan şakirti düşüncelere itebilir bu kitap ancak kuran vb türden başka kitap okuyan şakirt olmadığından bu kadar korkmalarına gerek yokmuş aslında
  • Yeni Oluştur...