Luxor Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 arkadaşlar, yaklaşık 1 senedir oynamıyorum oyunu, hesabı tekrar açıp oynamaya devam edeyim dedim, baktım password u hatırlamıyorum direk petition açtım. Hatta ekte daha önce eve online supporttan gelen ödeme ile ilgili mailı da yolladım daha önce ve ne tarihte oyunu oyandığıma dair bilgi olsun diye. orada da emailım ve oyuncu ismi görünüyor açıkça. fakat halen bir geri dönüş olmadı. bir sene aktif olmayan hesapları siliyor mu bu adamlar, ya da yapabileceğim başka birşey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Silmezler hesabı. Petitiona cevap vermeleri zaman alır hep. Biraz daha bekle en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Anladım, bekleyeyim biraz daha. Öyle çok üst durumda değildim (0 sec görmedim henüz)ama en azından bi exhummer falan vardı, 3-5 gemi vardı, az çok reputationlar vardı, şimdi sıfırdan kasamam bir daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar