LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kuzey İngiltere'nin güzelliklerini, doğasını, köylerini, kasabalarını gösteren wallpaper'lar ve kaliteli resimler arıyorum. Böyle bildiğiniz siteler varsa yazarsananız mutlu ve mesut olucam. Yakın bir zamanda da gidip gezmeyi düşünüyorum ooh.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Walla 1 ay kadar londrada kalmıştım. Geze bildigim kadar gezdirdiler. Olduka hos guzel yerler. Bambaska bi yer zaten. Kuzenimde orda yasıyo onu gormeye gıdıcem yakında Ha sen kuzey ingiltere dıyosun. neyse olsun :) [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 10 Eylül 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ve tanrı google'ı yarattı.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Bonus, 10 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki: ve tanrı google'ı yarattı. Ve ben o siteye girdim, resimler güzel değil. Ayrıca forum açmamın nedeni: belki aynı zevki taşıyan biri vardır, daha önce keşfetmiş ve engin bilgisini paylaşmak isteyecek biri vardır diye açtım. Her topic'in altına google demeyin, antipatik olmayın. baktık heralde google'a ama bulmak kolay olmuyor binlerce site arasından.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Bonus, 10 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki: ve tanrı google'ı yarattı. koptum ahahahhaha[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: LathspeLL, 10 Eylül 2004 12:26 tarihinde demiş ki: said: Bonus, 10 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki: ve tanrı google'ı yarattı. Ve ben o siteye girdim, resimler güzel değil. Ayrıca forum açmamın nedeni: belki aynı zevki taşıyan biri vardır, daha önce keşfetmiş ve engin bilgisini paylaşmak isteyecek biri vardır diye açtım. Her topic'in altına google demeyin, antipatik olmayın. baktık heralde google'a ama bulmak kolay olmuyor binlerce site arasından. ve tanrı yahoo' yu yarattı. Şaka:P Ben sherborne mudur nedir öle biyere gitmiştim süper biyerdi 500 yıllık kasaba falan diyolardı binalar falan eskiydi taştandı çok güzeldi. Ama resim yok zaten kuzeymi güneymi neresi oluyo bilmiyorum okula gitmiştim küçükken ehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Öne çıkan mesajlar