BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya arkadaslar avatarı nerden degisitiriyosunuz? aradım bulamadım degistirme yerini yardımcı olursanız sevinirim su balonlara sinir oldum[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 o avatar sanırım belli bi msg sayısında çıkıyo bende de vardı obalonlardan yeni üye olduğun için kaybolur 1 2 güne
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tamam cok sagol isallah kaybolur (bebelere Balon ceklinde oluyo):D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 uehueh :) sen mesaj yaz sanırım 5 10 mesajda gider o mrk etme :D
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 "balon gibi çocuk" demek o avatar[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 http://forum.paticik.com/unvan.php buradan warcraft için ırk seçebilirsin kendine[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 cok tesekkur ederim[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Öne çıkan mesajlar