Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 soru: login ekranını değiştiricez mesela buton 1 Quit butonuna geliyorsa buton 1 i değiştirince bütün oyundaki quit tuşları yeni butona dönüyor clienti editliyip buton1 yerine buton53243 koymasını ayarlasak ve verdatanın içine bi buton53243 çizsek böylece o buton sadece login ekranında değişse?[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 buton1 yerine buton53243 koymasını ayarlasak nasıl ayarlayacaksın?[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 anladığım şeyse sphere buna pek izin vermes . yani sen demek istiyorsunki buttonun görünüşünü playerlar seçsin ?[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zgrw kopardın beni uehuah.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 muaua bi dakka yanlış okumuşum :D gece gece okuyuca öle oluyo :) bende adam dialog daki buttonları değiştirio player beğendiyi şeyi yapıo falan diye düşündüm :) chemi dediğin şey olmalı bence . olur yani :) bu arad ben nasıl bu kadar yanlş okurum ya :lol: süperim abi :D[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Eylül 2004 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 işte thierry onu soruyom nası ayarlıcam? ayarlayınca verdatadan alacan butonu çizecek oraya:) Ya nası okudun sen okumadınm yoksa başına sonunamı baktın:D[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Coder'in yazdığı real client editing de bu anlatılmıştı hatırlarsam bir bak istersen[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar