Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 32gb ipod touch 4. nesil kullanıyorum. ondan önce de 5 yıl kadar 32gb ipod video 2. nesil kullanıştım. eski ipodumda onlarca kez dinlediğim şarkıları 3-5 kez dinlemişim gibi görünüyodu, yeni ipodumda ise bildiğiniz katlaya katlaya sayıyo. başka bi deyişle, bu "plays" barı tam olarak nasıl işliyor? bir şarkının "çalındı" olarak anlaşılması için ne yapılması gerekiyor? bi şarkıyı açtık ve direk 2. dakikadaki solosuna ilerlettik, sayılıyor mu? yada soloyu dinledik, sonra tekrar 2. dakikaya geri aldık, ikinci defa mı sayılıyor? herhangi bi şarkının ilk kaç saniyesini dinlersek "çalındı" sayılıyor (yada böyle bişey var mı)? aşağıdaki resimde metallica - for whom the bell tolls - 1129 lacuna coil - circle - 681 tool - vicarious - 663 serdar ortaç - okumakla adam olmuyor - 505 muse - supermassive black hole - 131 görünüyor mesela.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sonuna kadar dinlemediğin sürece play counta işlemiyor. Bi de atıyorum 4 dakikalık şarkı, başlar başlamaz 3.59a ilerlettin, bitti sonra 1 saniyede, onu da işliyo.
Öne çıkan mesajlar