kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yarın teknik servisini arıycam gerçi de sorayım yine de. sıcak suyu açınca kombi çalışıyor 10sn sonra geri kapanıyor. basıncın 1 in altında olduğunu farkettim. sorun bundan mı kaynaklıdır başka şeyden midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 e su bas alttaki vanadan, basıncı artır? 1.5 ile 2 arası mı oluyodu neydi normali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 peheeeee. üstünde ışık falan yanmıyor mu? aç bak bi kitapçığına. suyu bitmiştir, genleşme tankında problem vardır ondan önlem olarak kapıyordur, bacadan yeterli hava çekemiyordur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 1 bar altı basınç yeterli değil. Bu yüzden emniyet mekanizması kapatıyordur kombiyi. Kombinin altında giriş vanası vardır. Aç onu, saate bakarak 1,5 civarına çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 saat dediği kol saati değil tabi olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Tabi bir seiko değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bir alex değil sdfsd ya kombi baya eski bişe. vanası var ama biraz sert geldi elleşmedim. yarın arayıp adamdan bilgi alıp öyle yapıcam. bişe olur diye tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 muahah abi alt tarafı içine su doldurucan.. bunlar için servise ggerek yok lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hallettim sdf. vana biraz zor açıldı sadece. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Isıtma Mühendisi title'ı istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 format at.şaka bi yana arıza var alette.tuşlarda falan olabilir veya içten bi arıza olabilir.teknik servis şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 "roket adam" said: e su bas alttaki vanadan, basıncı artır? 1.5 ile 2 arası mı oluyodu neydi normali. bunu yaptığın takdirde düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Olm böyle küçük şeyler için servis çağırıyorsunuz sonra hiç yoktan zengin ediyorsunuz birşey bilmeyen dallamaları. Kullanma klavuzunu okusanız teknik servisten daha fazla bilgi edinirsiniz kombi konusunda, o kadar diyorum size. Parça değişimi, kart yanığı falan olmadıkça halledilir servissiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yok lan ne servisi çağırıcam. çağırıcam demedim arayacam soracam dedim bi. vana kolay açılsaydı başlığı bile açmıycaktım. vana açılmayınca acaba başka bişeyi mi tutuyorum diye şüphelendim fsd. basıncı düzeltince sorun da düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar