Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Böle bisey buldum youtube da dolasırken..aradım kimse acmamıs sanırım.. ilgi cekici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ismi düzelttim :) ilgi çekici bir filme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o adam intihar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 oha teki cruel intentions dan teki de friday night lights dan dizi bitti adamlar ünlü façsömd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sonradan fark ettimki akbabanın aclıktan ölmek üzere olan bi cocugun pesinden gittigi anları ceken fotografcının hikayesiymis bu..cocuk en yakın UN bölgesine ulasmaya calısıyor ama ölmek üzere falan..ödül almıstı bu adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar