Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 dün aldım sp sini bitirdim satıyorum. kutusu, bluray i temiz içinde redeem code u yok 90tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 SP sini oynayıp bitirdiğim için satıyorum. kutusu, kitapçığı ve bluray i temiz bir şekilde duruyor, redeem code u yok. Fiyatı 90tl pazarlıksız. LBP yide geçen hafta aldım aynı şekilde sıfırdan hiç farkı olmayan temiz bi ürün. Fiyatı 40tl ikisini birden alırım derseniz 110tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kıllık olsun diye demiyorum ama 90 tl çok ha netten 170 e bile satan var suan homefrontu onlardan alan kitle bizden değil :) fakat 100 lirayada var suan homefront. temiz olsada jelatini açtın 70 e gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 lp ile alırsan zaten o fiyatlara geliyo ama tek tek satınca da gayet uygun fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 redeem code yok demek mp oynayamicaksın demek değil mi? ozmn 90a zor satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yeah öyle demek ama psn de satılıyo oynanıyo yani. onu hesaba katıp indirdim zaten. almayı dusunen varsa özel mesajdan gelsin konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 homefront feci kötü, korsanını bile çektiğime pişmanım TLden ama hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 teşekkürler burda birini buldum satamazsam black ops la değiştiricem. fiyatı da tek alırsanız 80 liraya indiriyorum lbp ile alırsanız onuda 30 liraya sayarım kampanya olsun 110 liradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 satıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar