THARKAS Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 faturali amerikadan gelme sim kilitli ama gevey kartla acabilirsiniz artik 4.1 versiyonu su an gerci gevey butun versiyonlari aciyor. pasaport kayitsiz. ben unlock beklemekten sikilip baska telefon aldim bunuda 0 halinde satmaya karar verdim unlock cikincaki para kaybetmiyim. fiyati sahibindende 1150 ye koydum burda 1050. bite jelatinleri cikarilip takilmis onun disinda kullanma yok kutusunda beklemekte. kargo ile urasabielcegimi sanmiyorum o yzuden isantbul ici elden teslim...tercihen kadikoy bostanci taraflarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 16 gb bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 taksit yaparsan düşünürüm kanka akshgda taksit dediğim çok fazla taksit değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 satma buna, haketmiyo ayfonu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 iyiymiş satılmazsa önümüzdeki ay alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 gokalp 15 gun yemegimi ismarla vereyim iphonu:) 15 gun taksit:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 15 gun yemek derken sabah ogle aksam 3 ogun yemekmi diyosun lan ? ne yiyosunda ? gidip caddede luks yerlerde yiyosan zarara girerim. cevap ver bana erkin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 pasaport kaydida yapilmis bulunmakta. fiyat ayni. ps:gokalp zararda cikarsin hocam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar