xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 windows 7 yüklüydü ve göçtü. cd-rom vs dolayısıyla yok. 4 gb toshiba usb flash disk var. kurulumu flash diskle yapıcam. en son bir şey oldu BOOTMGR is missing hatası aldım. fixboot vs gibi şeyleri komut satırında yaptım ama yine de iyileşmedi. her neyse windows'u install yapmak istediğim de Error Code : 0x80070057 diye bir hata alıyorum yüklemiyor. Windows'u nereye kurmak istiyorsunuz diye soruyor pencere. Disk 0 Partition 1:System Reserved 100.0 MB(total space) 86.0MB(Free Space) System(Type) Disk 0 Partition 2:55.8 GB(Total Space) 55.8 GB(Free Space) Primary(Type) iki seçenek var. Malum primary partition 2 yi seçiyorum ama daha sonrasın da dediğim hatayı veriyor. 1 dakika sonra yaklaşık. Repair your computer. System Recover im geçmiş olarak hiç yok. nasıl kurulum gerçekleştiririm ? bu sorunların ana sebebi var mıdır, nedir ? teşkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 derdine derman olamayacam ama merak ediyorum bu aleti. Ne zamandır kullanıyosun, memnunmusun falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ofiste çok memnunum. windows server 2003'te programı firmanın server i üzerinden çok rahat ve hızlı kullanabiliyorum. skype görüşmelerim çok rahat. internette dolaşmak gayet iyi. 3'ü bir arada yapabiliyorum. küçük olup şarj olayının az olması hiç iyi değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 vaiolarda otomatik format özelliği var. açılırken f10 a basarsan otomatik format atar her versiyonda varmı bilmiyorum ama vpc lerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2.eldi aldığımda bu. amcaoğlu bilgisayara yeni windows yüklemiş kendi çapında. haliyle recover vs yok. anlattıklarımdan herhalde ortaya çıkmıştır diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar