senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Kartan said: Sanitariuma laf eden taş olur valla sen yasiyon mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 liseli said: gerçi ne olursa olsun DVD kapagındaysa alırım her şekil. değil işte, hatta kutusu bile yok, level dvd kartonuna koymuşlar. normalde almayıp da alanların yarısı oyunlar için alıyor ama kutuyu bırak baskılı bi dvd bile yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 LathspeLL said: Bende alıcam Sanitarium için. Ertesi ayda "çok sattık, bu kadar kişiye sattık, 1. dergi biziz" derlerse siteye girip "ben sanitarium'a para verdim, dergiye değil." diye konu açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 konuyu açtığın anda bot yazarlarından teki anında silip banlra boşuna uğraşma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu level dvd leri hep disk okuyucuya ızdırap çektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 millet resmen kapışmış dergiyi ya,30 tane gazete bayi/market gezdim bulamadım,en sonunda bi migros'tan sonuncuyu alabildim windows 7de çalışıyo bu arada sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bende D&R da son kalanı aldım, sırf oyunlar için, bide crysis 2 posteri var, onu da arakadasa verdim, ohh miss. akşam gidince doya doya oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Lefkoşa Lemar'da sürüyle vardı en alttakini aldım, diğerlerinin içlerini yağmalamışlar nerdeyse :D ama sanitarium çalışmadı win7de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar