Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 cocuk hakkındada tutanak tutulcaktı, oda sınavına devam edicekti. tutanak tutuluyoda bişey oluyo sanki, boş boş konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mevzu cok ilginç. Çocuk sinava calismamis o kesin ama haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 birisi türban taktı diye işi şova döküp üstünü başını çıkaran birini savunuyosun farkında mısın? bunu yaparken etrafın konsantrasyonunun içine ettiğini de ekle çok haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yok çocuk hakkında da tutmuşlar da, sonra diğer öğrenciler laf diyecekti bu böyleyken sınav yapamıyoruz diye, giyinik olmakla çıplaklık aynı şey değil haliyle. sonra veliler karışır şu bu olur, zaten gergin ortam çocuklarının geleceği önemli, o elemanı sınav çıkışı linç ederdi valla sinirli aileler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Hah işte, tek taraflı düşünüp dadanıyosun mevzuya. konstanrraysonun falan bozulmasın ben cıplağım diye. azgın karımısın sen neden bozuluyo konstransyonun, homomusun neden bozuoluyo konsantrasyonun. ben bunaldıysam sınavda cıakrıtım üstümü öle devam ederim sınava. cifte standart var. türbanlı girmekte yasak sınava cıplak girmekte, birine lafta tutanak tutulup hiçbişey yapılmıyor öbürü sınavdan atılıyor. bunun savunulmıycak bir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cuce said: cocuk hakkındada tutanak tutulcaktı, oda sınavına devam edicekti. tutanak tutuluyoda bişey oluyo sanki, boş boş konuşmayın. çıplak elemanı bırakmamışlar işte sınavda insanları rahatsız ediyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: Cuce said: e şov olmuş, tabiki şov olucak. protesto şovdur zaten. melekette cifte standartın cılkı cıkmış tutanak tutulmuş hakkında daha ne olacaktı? sınava bayanlar için türbansız girmek yasak olsaydı ve bir bayan öğrenci sınava türbansız girseydi de tutanak tutulurdu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 kadının kendi vücudunda tasarruf hakkına karışmak kimsenin haddine değil.Saçı kapatmanın mantığını saçma da bulsam bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cuce said: Hah işte, tek taraflı düşünüp dadanıyosun mevzuya. konstanrraysonun falan bozulmasın ben cıplağım diye. azgın karımısın sen neden bozuluyo konstransyonun, homomusun neden bozuoluyo konsantrasyonun. ben bunaldıysam sınavda cıakrıtım üstümü öle devam ederim sınava. cifte standart var. türbanlı girmekte yasak sınava cıplak girmekte, birine lafta tutanak tutulup hiçbişey yapılmıyor öbürü sınavdan atılıyor. bunun savunulmıycak bir yanı yok. Sınavını yaparken şöyle sıcaktan bunalan bayilcak gibi olsan ustunu çıkartın. Neoluyo diye gelen görevliye söylersin durumu bişey demezler ya da giyin der artik adamina göre degisir. Ama sınıfta konuşmalar yüksek sesle tartışmalar veya bagirismalar oluyorsa o adamı sınıftan çıkartırlar . Zaten cikartmasalar varya harbiden veliler tecavüz ederler ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cuce said: Hah işte, tek taraflı düşünüp dadanıyosun mevzuya. konstanrraysonun falan bozulmasın ben cıplağım diye. azgın karımısın sen neden bozuluyo konstransyonun, homomusun neden bozuoluyo konsantrasyonun. ben bunaldıysam sınavda cıakrıtım üstümü öle devam ederim sınava. cifte standart var. türbanlı girmekte yasak sınava cıplak girmekte, birine lafta tutanak tutulup hiçbişey yapılmıyor öbürü sınavdan atılıyor. bunun savunulmıycak bir yanı yok. abi öss veya ygs neyse hassas mevzu. adamlar saatleri ileri aldırmadılar. özgürlüklerin sınanacağı bir yer değil pek yani. sokaktan araba geçince kaşını kaldırıp of puf çeken obsesif insanlar öğrenciler var. tamam senin dediğin ideal olan da bir de gerçekler var. 2 tane kız o sınıfta velisine ağlayarak gitse "şu eleman soyundu sınavım kötü geçti" diye herifi orada vururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olitere said: kadının kendi vücudunda tasarruf hakkına karışmak kimsenin haddine değil.Saçı kapatmanın mantığını saçma da bulsam bu böyle katılıyorum ancak erkek sınava şapka ile girince izin vermiyolar yada eldivenle yada maske ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olitere said: kadının kendi vücudunda tasarruf hakkına karışmak kimsenin haddine değil.Saçı kapatmanın mantığını saçma da bulsam bu böyle e erkeğinde kendi vucudunun tasarrufu hakkında konusmak kimin haddine? cocuğun üstüne cıkartmasına kulp takmaya gerek yok, birini sınavdan kovmuslar öbürüne eyvallah cekmişler. bu kadar basit durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çocuk bildiğin şov yapıp sınavın içine etmiş.Ben de össye girerken bağrış çağrış böyle bir tartışma ortamı olsa ağzını burnunu kırarım o çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ayrıca türbanlı sınavada girilir, okulada girilir her yere girilir eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cuce said: olitere said: kadının kendi vücudunda tasarruf hakkına karışmak kimsenin haddine değil.Saçı kapatmanın mantığını saçma da bulsam bu böyle e erkeğinde kendi vucudunun tasarrufu hakkında konusmak kimin haddine? cocuğun üstüne cıkartmasına kulp takmaya gerek yok, birini sınavdan kovmuslar öbürüne eyvallah cekmişler. bu kadar basit durum. çocuk çırılçıplak soyunsa yine aynı şekilde mi düşünecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Floridsdorf said: olitere said: kadının kendi vücudunda tasarruf hakkına karışmak kimsenin haddine değil.Saçı kapatmanın mantığını saçma da bulsam bu böyle katılıyorum ancak erkek sınava şapka ile girince izin vermiyolar yada eldivenle yada maske ileo da saçmalık,kutuplaşmalar da özgürlükler hep tek taraflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 kişisel fikrimimi soruyorsun? yoksa yasaların gerektirdiğinimi? keza burda yasa ihlali var, ve asıl mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çocuk salakmış, ama almış eline zaten atılınca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bir gün gelecek bu zihniyette geldiği gibi gidecek... Yıllar önce, Atatürk Hava Limanında aynısı başıma geldi. Benim başımda bere var, onlarda türban. Onlar istediği gibi geçebiliyor, ben ise beremi çıkartmak zorundayım... Ayrıca dini özgürlük mü mevzu hadi ben musevi oluyum kafama, dinimin gerektiği herhangi bir şey takayım bakalım neler olacak? Sınava alınır mıyım acaba? Neyse türbansever dostlarıma buradan saygılarımı sunarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 türban karşıtlığı malesef milliyetçiliğin bi sorunu kafa yapınızı değiştirin genşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Ayrıca başka yer başka zaman olsa o turbanli kıza da farklı bi olay yaparlardı bence ama ygs hayatın en önemli mevzuyu. Senle sonra hesaplasiriz demişler. O kızı çıkartmamalarının bence tek sebebi arbede yaşanmasın, öteki fakirlerin zamanı süresi gitmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 aferim çocuga. Hiç bir şeye, baskasına ya da kendisine yapılan bir haksızlığa, vurdum duymazlığa, yasadışı bir olaya şahit olsa bile ses çıkarmayan, itiraz edemeyen, tüm bu olanlara göz yuman, hakkını aramayan, ne yapacağını bile bilmeyen, koyun ,aptal, ne amaç ugruna yaşadıgını bile anlatabilecek kadar dili dönmeyen idiot gençliğe ders olsun diyeceğim ama bunlar cocugun yaptıgını anlamayıp dalga geçecek kadar akıl yoksunu oldugu için boşa kürek sallamaktan baska bişey olmayacak.yarın vururlar ensenize alırlar lokmanızı.ağzınızı ayırırsınız anca.otlayadurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Cuce said: kişisel fikrimimi soruyorsun? yoksa yasaların gerektirdiğinimi? keza burda yasa ihlali var, ve asıl mesele bu. yasal olarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Fistan said: aferim çocuga. Hiç bir şeye, baskasına ya da kendisine yapılan bir haksızlığa, vurdum duymazlığa, yasadışı bir olaya şahit olsa bile ses çıkarmayan, itiraz edemeyen, tüm bu olanlara göz yuman, hakkını aramayan, ne yapacağını bile bilmeyen, koyun ,aptal, ne amaç ugruna yaşadıgını bile anlatabilecek kadar dili dönmeyen idiot gençliğe ders olsun diyeceğim ama bunlar cocugun yaptıgını anlamayıp dalga geçecek kadar akıl yoksunu oldugu için boşa kürek sallamaktan baska bişey olmayacak.yarın vururlar ensenize alırlar lokmanızı.ağzınızı ayırırsınız anca.otlayadurun. Şampiyon tur.tic.ltd.şti. Ps: sakin sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: türban karşıtlığı malesef milliyetçiliğin bi sorunu kafa yapınızı değiştirin genşler. Hmmmm bende üniversitelerde türbanist arkadaşların neden hep milliyetçi olduğunu anlayamamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar