aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 her ay gidip devlet hastanesinde ameliyat oluyoruz sanki, bi daha da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 van minüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Kaynağı sabah olan haberden ne hayır gelir... Geçen sene askerliğimi Ankara'da yaptım. Gitmeden önce yapılan incelemeler sonucu omzumda ciddi sorunlar olduğu, ve ameliyat olmam gerektiği söylenmişti. Ben yinede gittim. Askerde birkaç kez omzum çıktı ve önce Mevki hastahanesine oradan GATA'ya sevk edildim. Yapılan incelemeler sonucu yine ameliyat kararı çıktı ama ben istemediğim için yapmadılar. Görüştüğüm doktorların en düşük rütbelisi ast-teğmen, diğerleri genelde yeni paşa olmuş doktorlardı ama askerden önce doktor oldukları için bu haberde geçen mevzu gibi birşey olamaz! Ayrıca askerdeki sağlık sorunları acil olmadığı sürece kesinlikle ama kesinlikle kişi razı olmadığı sürece ameliyat edilemez! Gerçi burada çeşitli fikirlere kapılan ve bağnazca savunan insanlar olacak ve ben boşu boşuna yazmış olacam ama kendi deneyimlerim bu haberlerin öss sınavı da yaşanan durumları kapatmak için çıkartılan haberler gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Napolyonn said: geçen yaz gata da staj yaptım alt katlarda gizli yerler var black mesa dan farkı yok. o dediğin işler dönüyo olsaydı, senin mantaliten orada staj yapamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 alt katta gizli yer dediğin karantina bölgesi olmasın türbanist arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 araştırma hastenelerinde zaten hep milleti bedavaya yatırmıyorlar uzun uzun.herkesde bişiler arayıp öğrenmeye çalışıyorlar. lan bir alerjim vardı ağzıma ettiler biçtiler resmen.yatmadan önce daha iyiydim safasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 alınan izninde deneyler yapıldıktan 2 sene sonra kılıf uydurmak için alındığı ortaya çıkmış olan gene bizim erlere oldu. bunları yapan doktorlarda 20 yaşında harp okulundan yeni çıkmış teğmen doktorlarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Araştırma hastanelerinde ne olduğunu sanıyorsunuz? Yalnız gatanın kobay köpekleriyle ilgili bi araştırma yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Her araştırma hastları tehlikeye sokabilicek presedürler icermek zorunda değil. hatta araştırmaların coğunluğu imseyi tehlikeye sokmayan calışmalardır. bunun dısında gönüllü olmıyan birinin kobay olarak kullanılması hertürlü etiğe aykırı, bunu gectim, gönüllü olsa bile birini kobay olarak kullanıcaksak kişinin gerekli izinleri cıkartması gerekiyo. DAhada vahim bir nokta varki, askeriyede kobay kullanılomasına karşı cıkılmasının en önemli sebeplerinden biri, emir komuta durumudur. silah altındaki biri her türlü önermeyi emir olarak kabul etmesi için eğitilir, şartlandırılır. komutanı hasta odasına girip erlere böle böle bir şey var katılırmısınız dediğinde erler evet diyorsa bu gönüllü olduklarından değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yok zaten etiklikten öte helsinki hedesine göre askerler ve savaş mahkumlarının kullanılması yasak direk emir altında oldukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Cuce said: Her araştırma hastları tehlikeye sokabilicek presedürler icermek zorunda değil. hatta araştırmaların coğunluğu imseyi tehlikeye sokmayan calışmalardır. bunun dısında gönüllü olmıyan birinin kobay olarak kullanılması hertürlü etiğe aykırı, bunu gectim, gönüllü olsa bile birini kobay olarak kullanıcaksak kişinin gerekli izinleri cıkartması gerekiyo. arastirma hasteneslerinde cok iyi uyguluyorlar onu veriyorlar kagitlari, imzalayin diyorlar okuyun mutlaka, imzalayanlarin %80 i okumadan tak diye atiyor imzayi, ki zaten bole her prosedur icin imza aldiklarindan okuycak olsan bile off yeter diyip imza atiyorsun bi bakmissin gonullusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 asker ne dersen o olur, vatan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 rus ekolüne kaptırmışlar kendilerini de ruslar bile kendi askerlerine yapmaz herhalde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gata zaten cok fantastik bir yer, bence isminden "askeri" yi atalim, GTA olsun cuk diye otursun yeni kisaltma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ardeth said: rus ekolüne kaptırmışlar kendilerini de ruslar bile kendi askerlerine yapmaz herhalde heh ilginctirki, sovietler dısında herkez askerlerini kobay olarak kullandı ikinci dünya savaşında. heleki almanya mth bağımlısı oldu, amerikan ingiliz pilotlarıda. ha tabi sovyetler meth yapmayı bilmiyodu belki kaynağı yoktu orasını bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ilginçmiş evet diğer ülkeleri bilmiyordum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vodka yetiyo onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1047392&Date=26.04.2011&CategoryID=77 6 asker ölmüş bu köylü gencinde vücudunun sağ kısmı felç kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 weapon X basarili olmusmu sen asil ondan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar