Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O An


yav

Öne çıkan mesajlar

Şimdilik 4.sayfaya denk gelen 3 fotoğrafım var. (gerinen köpek, hayvanat bahçesindeki baba-oğul ve deve güreşi) http://www.ntvmsnbc.com/id/25186242?p=4&s=date

Oy vermeniz için üye olup mail onaylamanız falan gerekiyor. Zor iş tabi ama belki içinizden gelir :D

Ayrıca fotoğraf çeken arkadaşlar O An denilebilecek fotoğrafları var ise siteye yükleyebilirler.

En çok oy toplayanları programda gösteriyorlarmış. Saçma sapan bir çok fotoğraf var tabi sadece oylamaya bakmıyor olsalar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çektiğim fotoğrafları böyle felekten çalınmış müthiş bir o an karesi veyahut harikulade bir sanat eseri olarak gördüğüm yok benim de. Hatta kendimi çok güzel eleştirebilirim fakat bugüne kadar ki orda burda gördüğüm yarışmalara hep kıl tüy bulup katılmamazlık ettim, sonra kazananları gördüğüm zamanlar ise deli oldum.

Bu ntv'nin o an oylamasında da cidden niteliksiz fotoğraflar üst sıralarda bulunduğu için açıkçası kendi fotoğraflarımı onlardan daha iyi gördüğüm için sizden bir oy atmanızı rica ettim tabi zorla beğendirmek istemem, hiç sevmem hatta böyle kapı kapı dolaşıp oy toplama olaylarını da işte ilgilenecek olursanız bakarsınız bir zararı olmaz.

8.sayfaya taşınmış bu arada güncellerde fotoğraflarım ve 4. bir başka fotoğrafım da eklenmiş. İlgilenecek olan olursa linkini vereyim gene http://www.ntvmsnbc.com/id/25186242?p=8&s=date

Oy atan arkadaşlara da bir dürüm borcum olsun :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...