Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koşu için ayakkabı

import

Öne çıkan mesajlar

Selam ,

Dün spora başladım bir fitness salonunda. Yalnız koşu ayakkabısıyla ilgili bir sıkıntım var.Şu an giydiğim ayakkabı ayağımı vuruyor sanırım , bilek bölgeside (ayakkabının bittiği noktada yani) iki ayağımda bıçakla kestaneye çizik atılmış gibi açıldı :)

Fiyat olarak 80-110 civarı düzgün koşu ayakkabısı var mıdır ? Ne tarz modellere bakmalıyım ?

Şu an ki ayakkabım şuydu : Puma Motorazzo

Sosyal ağlarda paylaş

Benim ayakta normalde de garip bi sıkıntı var zaten. Tempolu yürüdüğüm zaman bantta , ayak kemiklerim iki taraftan da sıkılıyor gibi oluyor. Hatta bazen ayak bileğim falan da ağrıyor. Düz taban mıdır nedir artık anlamadım. Normal koşularda olmuyor ama ( halısaha vs gibi yerlerde oynarken) Özellikle bant antremanları ve hep aynı hızda gidince oluyor heralde. (Koşu bantlarının sert olması da etken olabilir)

Koşu ayakkabısı diye geçen şu tarz bişey almak şart heralde :

Sosyal ağlarda paylaş

Yok yeni değil aslında , baya olmuştu alalı , o zaman da sadece salon için kullanıyordum ilk günkü gibi duruyor o yüzden :p ama ilk giyişim değil yani.

Puma aramıyorum ayrıca , tek puma ayakkabım bu hatta, zamanında markafoni'de uygundu fiyatı diye aldım :)

O reeboklar kaç liradır ? Sanmıyorum çok kolay yıpratıcağımı , bi de salonda giyiceğim için ayıp zaten 2 seneden evvel yıpranırsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

aaa valla lan bu konu bana da lazım. günlük kullanım - koşumsu bi ayakkabı kullanıyorum, tabanı ince geliyo ama...

Düzgün bi ayakkabı bilen var mı? koşu ayakkabılarına çok baktım da genelde sümük yeşili - fosforlu turuncu kırmızı vs. oldukları için ilgimi çekemediler sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

abi git bi spor dükkanına dene dene en rahatını al işte. Kalın tabanlı olması daha iyidir. Denenmeden spor ayakkabı mı alınırmış.

Abi spor dükkanlarında o anda ne giysen rahat oluyor yüzde 90 . Önemli olan biraz kullandıkça ne olacağı , ayaktan ayağa değişir tabi ama bazı modeller ön plana çıkmıştır , memnun kalanı çoktur falan onu öğrenmek için soruyorum buradan.

Bugün iş arasında İstanbul Forum'a bir göz atayım , YKM falan varmış forumda galiba . Şu Reebok'un modeli fena durmuyor sanki , Running Erkek Spor Ayakkabı yazmışlar :
YKM- Reebok
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

bayan ayakkabasına benziyor diye googladm erkekmiş

reebok fazla dayanıklı deil ama
http://www.lovethoseshoes.com/images/fullsize/Reebok-men-street-blackJ19516.jpg
su tarz yüksek tabanlı modeller daha az yoruyor

Usta bu şey diil mi ya reebok'un popo güzelleştirici ayakkabısı. Bayanlar için bu.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

O gosterdikleriniz degil.

bu veya benzeri bir model alin.

nike'in guzel modelleri var ayni tarz tavsiye ederim.

ya da bundan alip ilginc bir goruntu cizebilirsin salonda. :)

Hahaha enteresan bi modelmiş alttaki !

Benim gösterdiğimi değil bunu tercih edin derken , marka olarak mı kastettin ? Şekil olarak çok büyük farklar yok gibi geldi , ya da ben anlamıyorum fotolardan :) Senin gösterdiğin Salomon ön taraftanda daha iyi sarıcak gibi duruyor gerçi

Edit : Dyna , bu Salomon , trail running diyor , daha zorlu koşullar için sanırım di mi ? Bu kadar pro'ya gerek olur mu , salon / koşu bandı üzerinde kullanıcam çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Saucony yi duymamıştım daha önce ama şu an araştırıyordum. Bu piyasanın ustası biziz gibi takılıyorlar anladığım kadarıyla . 200 + TL dir bunların ayakkabılar o zaman :D

Bi de netten baktım bir tek , BJK tarafında mağazaları var istanbul'da ? Kadıköy'deki al-sat yapıyor heralde , resmi bayii değil , sahte falan olmasın sonra ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

bayan ayakkabasına benziyor diye googladm erkekmiş

reebok fazla dayanıklı deil ama
http://www.lovethoseshoes.com/images/fullsize/Reebok-men-street-blackJ19516.jpg
su tarz yüksek tabanlı modeller daha az yoruyor

Aman diyeyim, kosu ayakkabisi degil bu. Bununla kosmak sakatliga davetiye cikarmak demek.

Reebok'in zigzag adinda kosu ayakkabilari var. Normalde sakatim ama bu ayakkabilarla kostugumdan beri bir kere sakatlanmadim, aci agri cekmedim. Inanilmaz iyiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...