import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Selam , Dün spora başladım bir fitness salonunda. Yalnız koşu ayakkabısıyla ilgili bir sıkıntım var.Şu an giydiğim ayakkabı ayağımı vuruyor sanırım , bilek bölgeside (ayakkabının bittiği noktada yani) iki ayağımda bıçakla kestaneye çizik atılmış gibi açıldı :) Fiyat olarak 80-110 civarı düzgün koşu ayakkabısı var mıdır ? Ne tarz modellere bakmalıyım ? Şu an ki ayakkabım şuydu : Puma Motorazzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 valla ayakkabı çok.önemli olan ayak şekli.ha bide konu yanlış yerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 female? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Benim ayakta normalde de garip bi sıkıntı var zaten. Tempolu yürüdüğüm zaman bantta , ayak kemiklerim iki taraftan da sıkılıyor gibi oluyor. Hatta bazen ayak bileğim falan da ağrıyor. Düz taban mıdır nedir artık anlamadım. Normal koşularda olmuyor ama ( halısaha vs gibi yerlerde oynarken) Özellikle bant antremanları ve hep aynı hızda gidince oluyor heralde. (Koşu bantlarının sert olması da etken olabilir) Koşu ayakkabısı diye geçen şu tarz bişey almak şart heralde : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 paspatur said: female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bayan ayakkabasına benziyor diye googladm erkekmiş reebok fazla dayanıklı deil ama http://www.lovethoseshoes.com/images/fullsize/Reebok-men-street-blackJ19516.jpg su tarz yüksek tabanlı modeller daha az yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 puma alacaksan şu bolt modelleri var onlar çok ayrodinamik görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yeni ayakkabılar her zaman vurur, biraz alışsın geçince bişeyin kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Yok yeni değil aslında , baya olmuştu alalı , o zaman da sadece salon için kullanıyordum ilk günkü gibi duruyor o yüzden :p ama ilk giyişim değil yani. Puma aramıyorum ayrıca , tek puma ayakkabım bu hatta, zamanında markafoni'de uygundu fiyatı diye aldım :) O reeboklar kaç liradır ? Sanmıyorum çok kolay yıpratıcağımı , bi de salonda giyiceğim için ayıp zaten 2 seneden evvel yıpranırsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi git bi spor dükkanına dene dene en rahatını al işte. Kalın tabanlı olması daha iyidir. Denenmeden spor ayakkabı mı alınırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 aaa valla lan bu konu bana da lazım. günlük kullanım - koşumsu bi ayakkabı kullanıyorum, tabanı ince geliyo ama... Düzgün bi ayakkabı bilen var mı? koşu ayakkabılarına çok baktım da genelde sümük yeşili - fosforlu turuncu kırmızı vs. oldukları için ilgimi çekemediler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bir karar verin de yarın bakıcam bu topiğe tekrar, ona göre ben de alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bayan bi arkadaşa pumanın bi ayakkabısını almıştık geçen gün. morlu yeşilli bişeydi. çok rahat diyodu ayakkabıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Eralp said: abi git bi spor dükkanına dene dene en rahatını al işte. Kalın tabanlı olması daha iyidir. Denenmeden spor ayakkabı mı alınırmış. Abi spor dükkanlarında o anda ne giysen rahat oluyor yüzde 90 . Önemli olan biraz kullandıkça ne olacağı , ayaktan ayağa değişir tabi ama bazı modeller ön plana çıkmıştır , memnun kalanı çoktur falan onu öğrenmek için soruyorum buradan. Bugün iş arasında İstanbul Forum'a bir göz atayım , YKM falan varmış forumda galiba . Şu Reebok'un modeli fena durmuyor sanki , Running Erkek Spor Ayakkabı yazmışlar : YKM- Reebok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 O gosterdikleriniz degil. bu veya benzeri bir model alin. nike'in guzel modelleri var ayni tarz tavsiye ederim. ya da bundan alip ilginc bir goruntu cizebilirsin salonda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi ikincisi süpermiş rahat mıdır ki o zemin taşlı çakıllı ise mahfeder o ayağı. spor salonunda iyi gider ama evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 saucony bakın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 forgiver said: bayan ayakkabasına benziyor diye googladm erkekmiş reebok fazla dayanıklı deil ama http://www.lovethoseshoes.com/images/fullsize/Reebok-men-street-blackJ19516.jpg su tarz yüksek tabanlı modeller daha az yoruyor Usta bu şey diil mi ya reebok'un popo güzelleştirici ayakkabısı. Bayanlar için bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 DynamicK said: O gosterdikleriniz degil. bu veya benzeri bir model alin. nike'in guzel modelleri var ayni tarz tavsiye ederim. ya da bundan alip ilginc bir goruntu cizebilirsin salonda. :) Hahaha enteresan bi modelmiş alttaki ! Benim gösterdiğimi değil bunu tercih edin derken , marka olarak mı kastettin ? Şekil olarak çok büyük farklar yok gibi geldi , ya da ben anlamıyorum fotolardan :) Senin gösterdiğin Salomon ön taraftanda daha iyi sarıcak gibi duruyor gerçi Edit : Dyna , bu Salomon , trail running diyor , daha zorlu koşullar için sanırım di mi ? Bu kadar pro'ya gerek olur mu , salon / koşu bandı üzerinde kullanıcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 sana olabildiğince hafif, esnek bişiler lazım.. dediğim markanın kadıköy'de caddede yeri olması lazım. bi dene burada denilenleri. ona göre al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Saucony yi duymamıştım daha önce ama şu an araştırıyordum. Bu piyasanın ustası biziz gibi takılıyorlar anladığım kadarıyla . 200 + TL dir bunların ayakkabılar o zaman :D Bi de netten baktım bir tek , BJK tarafında mağazaları var istanbul'da ? Kadıköy'deki al-sat yapıyor heralde , resmi bayii değil , sahte falan olmasın sonra ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben sitesindeki adreslerden bulmuştum ama kapatmışlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 forgiver said: bayan ayakkabasına benziyor diye googladm erkekmiş reebok fazla dayanıklı deil ama http://www.lovethoseshoes.com/images/fullsize/Reebok-men-street-blackJ19516.jpg su tarz yüksek tabanlı modeller daha az yoruyor Aman diyeyim, kosu ayakkabisi degil bu. Bununla kosmak sakatliga davetiye cikarmak demek. Reebok'in zigzag adinda kosu ayakkabilari var. Normalde sakatim ama bu ayakkabilarla kostugumdan beri bir kere sakatlanmadim, aci agri cekmedim. Inanilmaz iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bir de soru sorayım burada 6:00'daki ayakkabı ne? http://www.youtube.com/watch?v=VA770wpLX-Q buldum K-Swiss Speedster Tubes imiş.. zigzag'in daha bi normal olanı gibi duruyordu ondan sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar