hfg Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 selam bro lar. arabama mp3 çalar ve ya ipod, iphone gibi bağımsız cihazlar bağlamayı dünüyorum (aux input olarak). 2005 volvo s60t. radio modeli hu-650 cd changerım ve navigasyonum yok. kimi servisler 1 milyar gibi ufak rakamlar istedi. ben de pahalı alternatif yollar aradım. önce baktım bu işleri yapan var mı diye. google böyle birilerini bulamadı. sonra kendim yapacak mışım gibi parça ve bilgi arayışına girdim. sonuç olarak volvo forumlarında da tavsiye edilen bir ürüne ulaştım. http://usaspec.com/product.php?ProductID=35&forceShowProduct=1 içinde manual'ini de okudum gayet güzelce yazılmış gibiydi. bu ürünün nasıl takılıyor videosunu buldum, ürünün satıldığı yeri buldum fiyatı 110 dolar. shipping ile beraber 150 dolar civarı yapar. http://www.amazon.com/USA-SPEC-PA11-VOL-vehicle-interface/dp/B000ID4YLK (başka yerler de vardı da en ucuzu bu bro satıyodu) evet - ben satın olmadan önce bu işlerden anlayan varsa bana bir akıl fikir versin istedim. paticik yardım et. bir pati at bu konuya. ps'ler. fm transmitter kalitesi çok kötü düşünmüyorum. yeni radio teyp alamam. volvonun konsoluyla bitişik bir radiosu var. kaset çaları yok, içine enteresan kasetler sokamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 /summon esh,synth,para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bi elektrikçi 20 liraya yapar. kablo lehimliyolar teybin ses girişine. kenardan sarkıtıyolar, sen ipodu ona takıveriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 illa ki sökülüyodur o. arkasına ulaşılıyodur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ki ulaşmış videoda adam. o alete gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hfg Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 barnacle said: ki ulaşmış videoda adam. o alete gerek yok yani. hmm. o alet sayesinde direksiyondan da kumanda edebiliyorsun. amaçları ipod u sistemle entegre etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o zaman tabi senin zevkine kalmış. ben pek şarkı değiştirmiyorum mesela. ondan öyle dedim. da 150 dolar verdikten sonra teyp alamaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hfg Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hfg said: ... ps'ler. fm transmitter kalitesi çok kötü düşünmüyorum. yeni radio teyp alamam. volvonun konsoluyla bitişik bir radiosu var. kaset çaları yok, içine enteresan kasetler sokamıyorum. bundan ötürü alamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Selam, D ile başlayan bir marka vardı sanırım. Audi, BMW gibi markalar için adaptör niteliğinde parça üretiyordu. Direksiyonu ve teyp kumandalarını kullanmanı sağlıyordu. Ona benzer çok daha basit bir ürünü ben Renault'un direksiyon kumandasını Blaupunkt teybimi kumanda etmek için almıştım. Şu an mutlu mesut kullanıyorum. Markası Dension, şimdi hatırladım. Çok daha ilkel yöntem; Teybi sök, arkasındaki aux girişine senin ipod'un ses çıkışını bağla, bitti. Kontrolü ipod üstünden yapmak zorundasın ama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 parrot in hem bluetooth telefon, hem ipod/iphone destekli urunleri vardi. bmw lerde direksiyon fonksiyonlari ve radyo-teyp ekran ile uyumlu calisiyor, arama gelince sesi kesiyor, ipod baglayinca kumandadan kontrole izin veriyor falan. mikrofonu doseme altina gizliyorlar, ana kontroloru eger lcd li bir model almazsan teyp konsolu arkasina gizliyorlar. hem maliyeti lcd lilerden daha ucuz oluyor. buyuk olasilikla volvo ya da entegre edilebiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mki modelleri lcd lidir, biraz sinir bozabilir ancak ipod destegi, usb ivir zivir vardir. hatta bazilarinda SD kart girisi de var. bmw lerde canbus entegrasyonu yapilabiliyor. herseyi direksiyondan kontrol edebiliyorsun. volvo da da yapilabilecegini saniyorum. ancak neresi bunlarin montajindan anlar ondan emin degilim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 KHaRoN said: /summon synthhiç bi fikrim yok araç ses sistemleri hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi bende megane var, yaptırdım bi sesçiye. radyonun aux şeysi varsa eğer radyoyu çıkarıp arkaya bi kablo lehimliyo, onuda aşağıdan biyerden sarkıtıyo, sende takıp dinliyosun. 20 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bazi arabalarin ipod interface $ansi yok. duz aux bagla gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bende megane a direk aux baglatmistim, temiz is, kasma bencede bunlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Selam, Standart Renault teyp'den nefret ediyorum. Çok eblek geliyor bana. Dijital ekranda sadece Renault yazısı görünüyor ama olsun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bu i$in krali olaya kalite double din + tesisatla girmek de, boyle atacak 2500-3000 lira olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar