Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod taktırmak hiç bu kadar zor olmamıştı

hfg

Öne çıkan mesajlar

selam bro lar.
arabama mp3 çalar ve ya ipod, iphone gibi bağımsız cihazlar bağlamayı dünüyorum (aux input olarak). 2005 volvo s60t. radio modeli hu-650 cd changerım ve navigasyonum yok. kimi servisler 1 milyar gibi ufak rakamlar istedi. ben de pahalı alternatif yollar aradım. önce baktım bu işleri yapan var mı diye. google böyle birilerini bulamadı. sonra kendim yapacak mışım gibi parça ve bilgi arayışına girdim.
sonuç olarak volvo forumlarında da tavsiye edilen bir ürüne ulaştım. http://usaspec.com/product.php?ProductID=35&forceShowProduct=1 içinde manual'ini de okudum gayet güzelce yazılmış gibiydi.

bu ürünün nasıl takılıyor videosunu buldum,

ürünün satıldığı yeri buldum fiyatı 110 dolar. shipping ile beraber 150 dolar civarı yapar.
http://www.amazon.com/USA-SPEC-PA11-VOL-vehicle-interface/dp/B000ID4YLK

(başka yerler de vardı da en ucuzu bu bro satıyodu)

evet - ben satın olmadan önce bu işlerden anlayan varsa bana bir akıl fikir versin istedim. paticik yardım et. bir pati at bu konuya.

ps'ler. fm transmitter kalitesi çok kötü düşünmüyorum. yeni radio teyp alamam. volvonun konsoluyla bitişik bir radiosu var.
kaset çaları yok, içine enteresan kasetler sokamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hfg said:

...
ps'ler. fm transmitter kalitesi çok kötü düşünmüyorum. yeni radio teyp alamam. volvonun konsoluyla bitişik bir radiosu var.
kaset çaları yok, içine enteresan kasetler sokamıyorum.

bundan ötürü alamıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

D ile başlayan bir marka vardı sanırım. Audi, BMW gibi markalar için adaptör niteliğinde parça üretiyordu. Direksiyonu ve teyp kumandalarını kullanmanı sağlıyordu. Ona benzer çok daha basit bir ürünü ben Renault'un direksiyon kumandasını Blaupunkt teybimi kumanda etmek için almıştım. Şu an mutlu mesut kullanıyorum.

Markası Dension, şimdi hatırladım.

Çok daha ilkel yöntem;
Teybi sök, arkasındaki aux girişine senin ipod'un ses çıkışını bağla, bitti. Kontrolü ipod üstünden yapmak zorundasın ama.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

parrot in hem bluetooth telefon, hem ipod/iphone destekli urunleri vardi. bmw lerde direksiyon fonksiyonlari ve radyo-teyp ekran ile uyumlu calisiyor, arama gelince sesi kesiyor, ipod baglayinca kumandadan kontrole izin veriyor falan. mikrofonu doseme altina gizliyorlar, ana kontroloru eger lcd li bir model almazsan teyp konsolu arkasina gizliyorlar. hem maliyeti lcd lilerden daha ucuz oluyor.

buyuk olasilikla volvo ya da entegre edilebiliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mki modelleri lcd lidir, biraz sinir bozabilir ancak ipod destegi, usb ivir zivir vardir. hatta bazilarinda SD kart girisi de var.

bmw lerde canbus entegrasyonu yapilabiliyor. herseyi direksiyondan kontrol edebiliyorsun. volvo da da yapilabilecegini saniyorum. ancak neresi bunlarin montajindan anlar ondan emin degilim acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...