Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proje yoneticisi ariyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar stajer olarak baslayacak performanisina gore ise girecek dijital bir ajansda calismak uzere bayan proje yoneticisi ariyorum. (yer: maslak/istanbul)

Neler yapacak?
Kurumsal firmalarin ve celebrity lerin sosyal ag ve internet kariyer yonetimi

Firmalar tarafindan verilen veya sirketin kendi bunyesindeki projelerin yaratim ve yurutme asamasinda aktif rol alma.

Neler lazim?
ingilizce sart cogu zaman yabancilarla muattap olma durumu var
yetistirilmek uzere oldugu icin uni ogrencisi tercihtir 3. 4. sinif
Bolum onemli degil interneti ve ozellikle sosyal aglari aktif kullanan ve takip etmesi yeterli

PS:Firma ismi veya bilgisi vermedim konu ile ilgililenenler bana om ile ulasabilirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
Mayis ve maas konusuna gelince dedigim gibi en az bir ay stajer olarak kendisini istiyoruz. Yani yol yemek oluyor. Daha sonra performansina bagli olarak ise alim yapiyoruz ve maasida ozman belli olur. Ama emin olun gayet tatmin edici bir maas.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

nick: delimanyakcapkin
çalışanı bayan istiyor..

kameralı cep telefonunuzu şarjı doldu tutun bayanlar!
çünkü dava kokusu alıyorum!!!

Ahaahaha abi zamaninda geyik bir video vardi ordan kalan bir laf o almistim ole. Yoksa kimse sıkıntı yapmasın aman diyim :)
Mesaj tarihi:
eywallah abi saol.

Performansi yaptigi isten anliyoruz zaten. Mesala bir kurumsal firmanin sosyal aglarindan biri onun sorumlulugunda olur ve zaten hali hazirda olan is planini ne kadar takip ettigi ve ona neler katabildigi bir performans gostergesi mesala.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

bayan tercih etmemiz bulundugumuz sektorle alakali. bunyemizde bir moda bolumumuzde var o yuzden bayan arkadaslar bu konuda daha yardimci ve yararli olabiliyorlar. Birde acikcasii calismak daha kolay.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...