delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Arkadaslar stajer olarak baslayacak performanisina gore ise girecek dijital bir ajansda calismak uzere bayan proje yoneticisi ariyorum. (yer: maslak/istanbul) Neler yapacak? Kurumsal firmalarin ve celebrity lerin sosyal ag ve internet kariyer yonetimi Firmalar tarafindan verilen veya sirketin kendi bunyesindeki projelerin yaratim ve yurutme asamasinda aktif rol alma. Neler lazim? ingilizce sart cogu zaman yabancilarla muattap olma durumu var yetistirilmek uzere oldugu icin uni ogrencisi tercihtir 3. 4. sinif Bolum onemli degil interneti ve ozellikle sosyal aglari aktif kullanan ve takip etmesi yeterli PS:Firma ismi veya bilgisi vermedim konu ile ilgililenenler bana om ile ulasabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 feysbuktan deli kiz stalklayabiliyorum, yapabilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bir ihtimal olabilir tabi nasil yaptigina bagli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 senko said: feysbuktan deli kiz stalklayabiliyorum, yapabilirmiyim acaba? Bayan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 paticikde cok universite ogrencisi var. aklinizda bulunsun en azindan arkadaslarinizada iletirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mayış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 baymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 napae said: senko said: feysbuktan deli kiz stalklayabiliyorum, yapabilirmiyim acaba? Bayan mısın? bayabiliyorum yer yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Neden bayan aradigini merak edecektir arkadaslarim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 degil galiba :) bayan tercih etmemiz bulundugumuz sektorle alakali. bunyemizde bir moda bolumumuzde var o yuzden bayan arkadaslar bu konuda daha yardimci ve yararli olabiliyorlar. Birde acikcasii calismak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Fistan said: mayış? mayıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nick: delimanyakcapkin çalışanı bayan istiyor.. kameralı cep telefonunuzu şarjı doldu tutun bayanlar! çünkü dava kokusu alıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mayis ve maas konusuna gelince dedigim gibi en az bir ay stajer olarak kendisini istiyoruz. Yani yol yemek oluyor. Daha sonra performansina bagli olarak ise alim yapiyoruz ve maasida ozman belli olur. Ama emin olun gayet tatmin edici bir maas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dasaaa said: nick: delimanyakcapkin çalışanı bayan istiyor.. kameralı cep telefonunuzu şarjı doldu tutun bayanlar! çünkü dava kokusu alıyorum!!! Ahaahaha abi zamaninda geyik bir video vardi ordan kalan bir laf o almistim ole. Yoksa kimse sıkıntı yapmasın aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sormaya korkuryorum ama... performans kriterleri neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 said: Ama emin olun gayet tatmin edici abi ben korktum.. yok yaw.. konuyu daha fazla trollenmesine izin vermemeliyim! ciddi duruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 eywallah abi saol. Performansi yaptigi isten anliyoruz zaten. Mesala bir kurumsal firmanin sosyal aglarindan biri onun sorumlulugunda olur ve zaten hali hazirda olan is planini ne kadar takip ettigi ve ona neler katabildigi bir performans gostergesi mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bayan niye ben onu anlamadım. amacınız nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 delimanyakcapkin said: bayan tercih etmemiz bulundugumuz sektorle alakali. bunyemizde bir moda bolumumuzde var o yuzden bayan arkadaslar bu konuda daha yardimci ve yararli olabiliyorlar. Birde acikcasii calismak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dattebayo said: bayan niye ben onu anlamadım. amacınız nedir baska sorun var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 yoo, merak ettim ya. agresiflik için sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 delimanyakcapkin said: Ama emin olun gayet tatmin edici bir maas. onu sen bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gayet bilirim. ayni sektordeki firmalari ve calisma kosullarini biliorum oyuzden bole birsey soyleyebiliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dasaaa osurursa cemaat sıvarmış, adam her topikte troll siftahı ehehe yüzümüzü güldüren yöneticiler istiyoruz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 olm ciddi duruştayım.. BANa gelmeyin. konuyla alakalı mesajları bırakıcam bundan böle.. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar