sandalye Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Hemen bişi sorcam yeri burası mı bilmiyorum gerçi. Bir sınıf arkadaşımın adına sınıftan biri fake profil açıyor ama kimin açtığını bilmiyoruz sadece sınıftan biri olduğuna eminiz. Baya abuk subuk şeyler yapılmış sahte profille. Şimdi savcılığa suç duyurusu şıkkını eledik. Çünkü cinsel taciz davaları bile 1-2 yılda anca sonuçlanıyor. Asıl soracağım şey; Kimin yaptığı nasıl tespit edebilebilir, suç duyurusu dışında başka bir seçenek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 facebooka şikayet edebilirsiniz fakat kimin yaptığını tabii ki söylemezler ama profili kapatırlar. Kimin yaptığını kurnazlıkla öğrenebilirsiniz ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sfdsdf chill the fuck out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 savcılık kabul etmez bu davayı adamların işi gücü yok facebookta fake hesap açmış birinin peşine mi kosucaklar ayrıca nerden biliyonuz fake oldugunu belki adam arkadasının tıpkısının aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kız arkadasımın fotolarını kullanarak biri sahte profil açmış. Kız arkadasımda gazetede bu olay hakkında bi haberin linkini gönderdi. İşte sahte facebooka suc duyurusu, eleman yakalanmış ceza almış falan şeklinde haber. Linkle beraber fotoları sildin sildin yoksa gidiyorum savcıya diye mesaj yazdı. 2 saat sonra profili kapatmış denyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Floridsdorf said: savcılık kabul etmez bu davayı adamların işi gücü yok facebookta fake hesap açmış birinin peşine mi kosucaklar ayrıca nerden biliyonuz fake oldugunu belki adam arkadasının tıpkısının aynısıunsuccessfull ,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 fistanın çözüm çok orjinal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aylardır benim fotolarımla açılmış bi fake profille uğraşıyodum ben de 30 kere şikayet ettik falan hiçbişeye yaramadı. sonra geçenlerde kapatmış kendi kendine sanırım ya da hiçbir aramada falan çıkmamaya ayarlamış bilmiyorum artık. baya da takılmış profille şerro. fotoları kızlar beğenmiş falan gelsinler gerçeğini beğensinler ya fasdhdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bir malın taklidi gerçek malın değerini arttırır ondan raad olun geniş takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Adam size "mal" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Oha iftiraya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kısaca taklitler asıllarını yaşatır diyebilir miyiz hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bak endüstri mühendisi adam direk anlıyor ne demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mail'i gmail'den alırsan istediğin gibi takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar