Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina yasası ile 15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
ssj4songoku, 06 Eylül 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
Durun hele hemen seçimlere filan daldınız ne bu yavaş olun.Bir zina ve imamhatip yasası yüzünden adamı Saddam yapmadığınız kaldı nerdeyse.Benim bildiğim bir ülkenin başbakanı gibi yüksek derece birisi hakkında ince yorumlara girmeden önce iyi analiz yapıp bilgiye sahip olmak gerekir.Öyle yok şu olcak bu olcak bakın görürsünüz demekle olmuyo işler.Eğer birşey savunuyorsan düzgünce nedenini, amacını, vb. şeylerini belirtin lütfen.Özellikle bu bir ülkenin başbakanı ise.Bu insanlar bilgisayar başında oturup yorum sallamıyorlar etrafta.Aralarında çoğu inandıkları doğrular için çabalıyor.En azından buna saygı gösterin.Bunu birisini destekleme ile ilgisi yok bu arada.

Olur mu abi öyle şey, şeriat gelecek diyoruz abi sen neyden bahsediyorsun?[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

Şeriat meriat gelmiycek ya kolay mı öyle şeriat ı getirmek.Ki bırakın türkiye'de şuan şeriatı getirmeyi deniycek üst düzey kişi yok.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Olur mu ya gümbür gümbür şeriat geliyor işte. Herkesi örgütlemeliyiz sen burada nelerden bahsediyorsun.

Töbe yarabbim.
Bu laflara da alışmak gerek, ota b*ka şeriat çığırtkanlığı moda oldu nasılsa. Refah varken bile bu kadar olmuyordu be.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 06 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
ciksin kardesim

ne ole gencken yiyisen genclik

ciksin sonuna kadar destekliyorum biz fazla yapamadik sizde yapamayin bu kaddar

eet aynen doru. yok öle artık ayak üstü sevismeler bilmemeneler falan. belki bu sekilde memleketimin insanın beyninin uckurundan olması gerektigi yere cıkması saglanır:) ya da yapamamaktan dolayı iice uckuru dusunmeyede baslanabilir hmm bilemiyorum banane be napıyosanız yapın....[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku sanirim cok inceliyorsun yakindan tayyip bey'i peki yararimiza olan birseyini solermisin yada ben antitayyip bir yandas olddugum icin bana mi ters geliyor acaba yaptigi seyler yoksa gercekten tayyip denen yaratik turkiye icin cok mu cabaliyor hocam gelipde buraya tayyyip savunma bize allah askina kimin ne oldugunu herkes biliyor... senin de gelip burda onu savunman bana anlamsiz geliyor[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,
if i am afraid of dieing, i wasn't born.

Sosyal ağlarda paylaş

Kimse sana ayak ustu sevismeden bahsetmediki topici iyi okuyun allah askina konuyu dagitmayin 2 dakkada ya geyik yapip durmayin burda anlatilmak istenen 15-18 yas arasi flortler suc olacak deniyor flört deniyor benim gözümde flört birşeyler paylaşmak sizin gözünüzde sanırım tamamen bel altı biride der tayyip biride ayak üstü sevişmek kalkıyor töbe töbe ya topic te ki yazıya göre yorum yapın ya kafanızdan sallamayın bazı şeyleri..[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

Adam yakında sizin görüşlerinize karşı çıkıp görüşlerinizi kısıtladığında hala tayyip dicekmisiniz çok merak ediyorum ya bu kadar cahil olmayın kardeşim gözlerinizi açın ya bu kadar zor mu neyin savunmasını yapIyorsunuz düpedüz sömürüyor adam vatanı sizde hala tayyip'den bahsediyorsunuz nedir bu kardeşim harbi ayar oldum ya [signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

Ben tayyipi savunanlara bir kac cumle kurdum seninle alakasi yoktu yanlis anladin sanirim harbiden de gıcık oldum cunki bana gelmisler devletin somurgecesini savunuyorlar bunun yuzuden bu kadar yazi yazdim senle alakasi yoktu bastan soluyorum.[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

Ben tayyip i savunduğumu söylemedim.Eğer ağzını açıp gözünü yuman arkadaşımız mesajımı iyi okursa at gözlüklerini çıkartıcaktır umarım.Ayrıca birisini cahillikle suçlamak büyük bir suçlamadır.Ben genellikele başkalarını cahillik ile suçlayanların aceleci olduğuna inanırım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 06 Eylül 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Al iste bi tane daha cikti sen simdi gelip bana tayyip'imi savunuyorsun senle ben tartismaya bile giremem ne de olsa mevkilerimiz belli sen tayyip'cisin ben antitayyip'ci 2 gun sonra kısıtlamalar geldiginde tayyip ne yaptiiiiiiiinnnnnnn :) demesini bilirsiniz neyse tamam ben bu konu hakkinda fazla yorumda bulunmucam bosuna sinirlerimi geremicem 2 3 gun sonra bu yasa cikarildiginda eyw deyip gecin ondan 2 3 gun sonrada yeni kurallar konuldugunda ve varsayim soluyorum bazi seylerinz kısıtlandıgında hepinizin haline bakip gulmek istiyorum nede olsa turkiye'de yasamicam siz surunmeye devam ediceksiniz neyse ben konuyu kapattim iyi yorumlar hepinize ...[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma ama ben tartışmayı kapatmıyorum.
Özellikle Türkiye için bize öğüt veripte Türkiye'de yaşamıycam diyen birisine karşı.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 06 Eylül 2004 07:39 tarihinde demiş ki:
Annem söyledi az önce, haberlerde söylemişler.
"15-18 Yaş arasında flört yapılamıycakmış, yakalananlar hapse tıkılacakmış"...

Bu ne demek ya? 15-18 arası insan değil mi? Unutmasın Recep Bey, bu 15-18ler yarının seçmenleri..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

bana, yazıları okumayıp sevismekten bahsettigimi icin laf sokacagınıza kendiniz iyi okuyun yazıları bi zahmet. ustun körü bok atıyorsunuz ortalıga sagdan soldan duyduklarınızı bisey biliyomuş gibi gelip yazıyosunuz??? KİMSE BURDA TAYİPİ SAVUNMADI. yukarda SSJ4 denen arkadas gayette mantıklı konusmus adam tayipi savunmuyor.işlerin sizin dusundugunuz kadar kolay olmadıgını soylemiş ki bence de öyle gayette politik konusmus. bu memlekette asker var bilmemne var kolay mı öle şeriat bilmem ne gelmesi. biraz dusunun ondan sora niye işi dalgaya sardıgımı anlarsınız.[signature][hline]DAOC
CoH
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes Yorumcu OLmus :)
Turkiyede yasamicam dogru su ana kadar yasadim cok sey gordum neden kendimi hayatimi korertiyim ki onumde bir aciklik varsa olmadimi gene burdayim surunmeye devam ederim sorun degil aliskiniz zaten Seriat gelicek diyenlerede bir lafim seriati cikarmak kolay olsaydi su ana kadar 2398209389028390283 tane cikardi orasi ayri bi konu ve sacmalamislar oraya bende katilmadim neyse cnm sorun degil bekleyip gorelim kim hakli kim haksiz belli olur bi adam icin tartismaya degmez cnm :) neyse kendinize iyi bakin beyler bu arada Recep bey'e selamimi iletirseniz sevinirim...[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

Olur mu öyle şey ya, şeriat geliyor sen olmaz diyorsun. Baksana gümbür gümbür geliyor.
Zaten ne yapsalar şeriat tartışmasına dönüyor.
"Başbakan Ürdün'ü ziyarete gitti." diye bir topic açılsa şu cevaplar gelir mi merak ediyorum :)
"vay p*ç vay, memlekete s*çtı *mcık evladı, ürdünlü *bnelerle nası şeriat devleti kurcaklarını planlıyolar" vs vs
Bıktım artık ya gelen geçen şeriat şeriat diye çığırtkanlık yapıyor.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 06 Eylül 2004 12:59 tarihinde demiş ki:
Unutmasın Recep Bey, bu 15-18ler yarının seçmenleri..

evet toptan oyumuz tayeape

:hrr:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

:) walla orasini bilemem siz biliyorsunuz nede olsa ole msg'lar atilmis benim hakkimda okumuyormusum yazilanlari kafama gore salliyormusum :)
Siz yazin abi ben okumaya devam edicem yorum yapmicam nede olsa bisi bilmiyorum ya o bakima :)
Ne demisler zenginin parasi zugurtun cenesini yorar :)
yani bu konuda aciklamak istedigim
Recep'in ilkeleri halkin psikolojisini bozar :p
:D :D :D[signature][hline]if you will gonna die,you die,
if I'll gonna die,I die,

Sosyal ağlarda paylaş

Kimse sana yorum yapma demedi ama yorum yaparkan dikkat ediceksin. politika veya memleketin geleceghi oyun tartısmaya benzemez ciddiye alanlar olabilir.
Ben ne tayipciyim ne de seriatciyim. namaz kılmam oruc bile tutmam.
tartısmayı ciddiye almadım cunku bazı arkadaslar cok komik yorumlarda bulunmuş ha bunları gercekten ssj4 un dedigi gibi dusunurek veya arastırak veya bi birikime dayanarak yapmış olsalar karsılıdıgnda da sevismekten bahsetmem işi dalgaya almam ciddi konusurum ama bana öle gelmedi.ancak ayak üstü sevisme lafına gelen tepkiyi gorunce o komik yorumların ciddi oldugunu anladım.[signature][hline]DAOC
CoH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...