kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 önceden bildiğim kadarıyla ikamet değişikliğinde muhtara gidiliyodu, nakil alınıyodu sonra taşınılan yerin muhtarına falan gidiliyodu vs vs... şu an bu sistem değişti galiba ama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum. birisi sadece taşındığın yerin nüfus müdürlüğüne git ordan herseyi hallediyosun dedi ama bilemedim... help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 evet nüfus müdürlüğünden hallediliyor. (detayları hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Hepsi icin tek bi konu ac lan. En fazla tasindigin yerin nufus mudurlugune gidip ben artik burdayim diyorsun. Yine de sen mahalle muhtarina bi ugrayiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 olm hepsi bi anda gelmiyo. aklıma geldikçe açıyorum. post kasıyoz işte negzel sdf ya işte muhtara uğramaya gerek var mı önemli olan o. adamlar en ufak evrağa para alıyo bi de lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 önce muhtara git ben taşındım buraya kaydımı aldırıcam dersin. sonra seni nüfus müdürlüğüne gönderecek o kağıtla sonra o kağıdı vereceksin. adresini falan iyi öğren tabi. nüfus müdürlüğünde kaydını yapcaklar. sonra tekrar ordan bi kağıt alıp yamulmuyosam muhtara gidiyodun o kadar. güzel yaptır kaydını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 son muhtara dönüşün olmaması lazım.. ama sağlıkocağına gidip bi kağıt doldurup "aile hekimine haber verin! kasabada yeni bi kovboy var!" diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu aralar hep sonradan buluyorum soruların cevabını sdf nvi.gov.tr said: 3-Muhtarlıklara adres beyanı bildirme yükümlülüğü var mıdır? 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu ile 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunun 5 inci maddesi, 6 ıncı maddesinin (a) ve (d) bentleri, 8 inci maddesi, 16 ıncı maddesi ve 17 nci maddesinde yer alan “8” ibaresi yürürlükten kaldırılmış olup, bu çerçevede adres bildirimlerinin muhtarlıklara bildirilmesi yükümlülüğü bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 adres değişikliğini 20 işgünü içinde bildirme zorunluluğu var.aksi halde güzel bir öpücük.300 küsür lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o 20 iş gününü nasıl öğreniyorlar? çok merak ediyorum... kimseye bişe demezsen kim bilecek. taşın 3 ay sonra git ben taşınıyom de. yeni yere de ben geldim hocuu de. bitti gitti? bişeyleri mi atlıyorum anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bende o soruyu nüfüs müdürlüğüne sormuştum.iş inada binerse elektrik-su-doğalgaz sayaçlarının en son ne zaman okunduğu ve o tarihten sonra tüketim olup olmaması ve etraftaki komşular nezdinde sorgu falan olabiliyormuş.ne zaman taşındı bu falan denebiliyormuş...ne derece doğru bilemem.ben taşınalı 1.5 ay olmuştu.harbisini söyleyeyim dedim.memurda harbi ol ciğerimi ye babında ceza kesmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kozalak said: o 20 iş gününü nasıl öğreniyorlar? çok merak ediyorum... kimseye bişe demezsen kim bilecek. taşın 3 ay sonra git ben taşınıyom de. yeni yere de ben geldim hocuu de. bitti gitti? bişeyleri mi atlıyorum anlamadım :D kira kontratini da goturuyorsun yaninda ilk muhtara giderken aslan parcasi ;) kontratin tarihine bakiyorlar.. ha bide faturalar icin zaten kontrat istiyorlar ozellikle elektrik su zart zurt icin, onu goturuon, nufusa gittiginde yaninda bir fatura istiyor, ordan tarihi goruyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kermit said: önce muhtara git ben taşındım buraya kaydımı aldırıcam dersin. sonra seni nüfus müdürlüğüne gönderecek o kağıtla sonra o kağıdı vereceksin. adresini falan iyi öğren tabi. nüfus müdürlüğünde kaydını yapcaklar. sonra tekrar ordan bi kağıt alıp yamulmuyosam muhtara gidiyodun o kadar. güzel yaptır kaydını.bu şekilde aynen.gecenlerde yaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 evet ev tutunca öyle oluyor da. demek istediğim şu. özellikle öğrenci evlerinde ev bi kişinin üzerine oluyor. diğer kişilerin evden eve geciyorlar ama bişe yapmıyorlar mesela. üzerine herhangi bi fatura vs yok çünkü. bu durumda nerden bilinecek işte onu diyorum. kontratım 1 nisanda başlıyo vaktim çok daha zaten benim sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 muhtara yanında ev arkadasınla gidiyosun O kişi kontrata imza atan arkadas oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 valla öle yapmadık biz zamanında. ben arkadaşa gittim yerleştim direk. sonra muhtara kendim gittim. gidip diyosun ben şurda bu arkadaşlarla kalıyorum diye... neyse ya gider nüfus müdürlüğüne hallederim işimi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ahaha cok yanciymissin birader sen :P saka bi yana soyledigin esas durumunda yapacak bisey yok, tip caresiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 evet abuse edilebilecek bi bug var sistemde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar