Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimin bilgisayarında konuşma problemi vardı ya:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya birkaç ay önce birisinde bi problem vardı oyun oynarken falan sürekli bişi arkadan bişilr diyormuş ekran kartından falan olduğunu düşünmüş hani sonra driverleri silmiş falan olmamış

kİmdi ya o arattım bulamadım?[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

benim bilgisayarda vardı sorun ise şuydu:
asus anakartta agp slotu için voltaj koruması gibi birşey varmış benim powersupply yeterli voltajı sağlayamadığı zaman sistemden bi uyarı mesajı geliyordu sesli olarak ama anlayamamıştım tam olarak ne dediğini yeni 380watt tagan marka powersupply alınca hem o konuşma sesi gitti hemde fan gürültüsü.şimdi cillop oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 10 Eylül 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
haa:) nekadar garip lan
muauaahah bende çözümü sölicek sanmıştıım :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha chemical slow motion mi du$uyo jeton 1 ay sonrami cozum yolu dank etti aklina
bu arada yanli$ bilmiyorsam o olay asus'un AI'li anakartlarinda var klavye yoksa falan benimki konu$uyo [asus p4c800 deluxe][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 10 Eylül 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...