Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE de hayat

wyvren86

Öne çıkan mesajlar

Merhaba yaklaşık 2.5 ay önce eve ye basladım ilk göz agrım caldarı :) su an %50 t2 bi drake kullanıyorum asıl konusmak istedigim konu gecen bunca zaman icerisinde eve de tam olarak oyuncuların ne yaptıgını çözemedim genel olarak görevleri yapıyorum oda enteresan lv 3 de 15 -20 görevi tekrar tekrar farklı zorluk derecelerinde surekli yapıyorum bi yerden sonra sıkmaya başladı rasgele kücük bi şirkete girdim adamlar 1 hafta sonra savasa girdi ii dedik birak action görücez 3 saat bi istasyonun onunde adam cıkıcak diye bekledik :( ya bu millet ne yapar ne icer ne yer su an sirketim yok turk oyuncuların durumu nedir 0.0 da varmı köse bi yerimiz kafama daha cok logictic gemileri yatıyo MMRPG lerde healer bi gecmisim var güzeldi.. :) ama ondada miner lık olması lazım gibi silah lar ezik olunca görev yapmak cok zorluyo saatlerce kasıyo bazen
genel olarak bu oyunda daha cokkkk.. yeniyim cok güzel bi oyun sırf eve icin yeni pc aldım kalıcı olamaya niyetim var ama oyuna nası nerden devam edicegim hakkında bunalım icindeyim biraz ne yaparsam nereye gider seklinde bilgiye ihtiyacım var ki bu yolda türk oyuncularla birlik olmak cok daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun dınamıgı bu sekılde ısde ıyı anlamıssın,bu oyunda ya ıstasyon onunde ıcerden bırı cıkacak dıye beklersın ya g8 basında bırı atlıcak dıye beklersın ya sızın fleet g8 den atlamak ıster ama fc nın macası yemez onun ıcın beklersın ya tıtan basında jb kurulcak dıye beklersın ya adam ss gecer probcu onu bulcak dıye beklersın yanı ısde BEKLERSINNNN:X
Sosyal ağlarda paylaş

Mission yapmak insanı hayattan bezdirir, carebear olursun, oyundan soğutur, bi süre sonra kusmak gelir içinden hep aynı görevleri yapmaktan. EVEde görevler hani diğer oyunlardaki gibi çiçekli, böcekli, aksiyonlu da geçmiyor.

Sana tavsiyem tez zamanda low-sec hatta 0.0'da konuşlu bir şirkete girmen. Zaten Drake kullancak seviyeye gelmişsin. Buralarda da bi sürü eleman arayan şirket var bak. Ama dediğim gibi mission runner, carebear şirketlerden uzak dur.
Sosyal ağlarda paylaş

bende karalayim nacizane :)
Yukarida yazilanlarin hepsi dogru ve hic biri dogru degil! Nasil mi?
Eger 0.0 a inecek olursan bu seferde Lag denen canavar ile karsilasacaksin, CTA lar ile ugrasacaksin, KB de adin gozuksun diye ugrasacaksin vs. diye uzar gider.
Yani iki ucu boklu degnek. Senin asil araman sey, icine girebilecegin bir arkadas cevresi bulmak olmali!
Hi-sec, Low-sec, 0.0 fark etmez. Arkadaslarinla beraber oldugun surece, en iyi yer orasi ve yaptigin sey de en eglenceli sey olacak :)
Benim tecrubelerim bu yonde en azindan :)
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi sonuçta multiplayer oyun, elbetteki birlikte oynayacağımız insanlar önemli. dediğin gibi, farzedelim tek başına lvl 5 görev bile yapabiliyoruz. bankada milyarlarca isk birikti. bir yerde tıkanıp kalırız zaten.

şmidi bir soru matar gemileriyle ilgili: hurricane kullanıyorum BC olarak ve 425mm autocannon taktım (tier 1 ama), vuracağım düşmana en iyi hasarı veren cephaneyi de koydum. yanlız doğru dürüst hasar veremiyorum bir türlü.

425mm autocannonda optimal range 1000, falloff 9650 diyor.

şimdi BC olduğundan araç zaten yavaş yol alıyor, hızlandırıcı birşey takamıyorum o zaman defansım düşüyor.

hadi frigateler üstüme üstüme geliyor ve onları dronelar ile hallediyorum bir yere kadar ama düşman cruiserlarına 14-15 km mesefeden fazla yaklaşamıyorum. üstlerine gittikçe kaçarak füze sallıyorlar üstüme. o mesafeden hedi tuttursa bile çok az vuruyor.

yani kısacası bir gemiyi kesmem çok uzun sürüyor şu durumda ve verdiğim hasar aldığım hasarın yanında çok daha düşük kalıyor, bu sayede kalabalık gruplara dalamıyorum. yanlış yaptığım birşey mi var? :)

ya da ayrıca skillerini kasıp drake mi fitlemem lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu sorunun birçok çözümü var:

1- Matarın bir güzelliği her ırka sıkılabilecek mermilerinin olması ve kısa-orta-uzun menzilli 3 çeşit olması. Basitçe orta mesafe mermiye geç vurduğunu göreceksin. (Titanyum sabos diyorum ratlerin füze attığından yola çıkarak)

2- Tracking enhancer yada Tracking computer takmak. Bu aletler optimal ve fallofunu yükseltir. Ratleri daha uzaktan tokatlamanı sağlar.

3- Gemiye Afterburner takmayı deneyebilirsin.AB aç web yap AB kapa. Sonuç ölü düşman. Matar gemileri zaten en hızlısı. Bir de hurricane in bir güzelliği var ister shield ister armor tank yapabiliyosun.

Sonuç olarak Drake de güzel gemi ama dmg sorunsalı var aslında. Kinetik güzel vuruyosun tamam da diğer yerlerde kanser ediyo. Şimdi drake şöyle iyi böyle iyi diyenler olur ama sizi bilmem bana artık öğğ geldi o gemiden. İstasyon patlatmaya da Drakele gidilirmi arkadaş yeter artık ama yaw.
Sosyal ağlarda paylaş

tracking takınca bir adet defansa ayırdığım bir low slot kaybediyorum, tek tek hatırlamıyorum bütün parçaları yanlız pasif tank yapmak üzere fitlemiştim hurricane i. shield recharger vs. den 1 tanesini söküp yerine tracking taksam defansım çok düşer mi?

"Basitçe orta mesafe mermiye geç vurduğunu göreceksin. (Titanyum sabos diyorum ratlerin füze attığından yola çıkarak)"

burasını pek anlamadım.

yani ben fusion m takıyorum 425 mm turret a. çünkü karşıma çıkan düşman gemileri explosive damage a karşı zayıf.

bu durumda atıyorum rakiple aramda 10000 metre varken nuclear, 5000 metre varken sabot, 1000 metreden fusion mı kullanmak lazım? amarr da yakın mesafeden multifrequency uzaktan microwave ile vurmak gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

titanium sabot denedim, fakat fusion daha iyi sonuç verdi. range olayını da defansif fitlerden birini çıkarıp, yerine after burner takarak çözdüm. eskiye göre 2 katı hızla yaklaşıp, yaklaştığım zamanda uygun miktarda hasar verebiliyorum. dezavantajı afterburner kapasitör içerek besleniyor :) belkide benim skillerle de alakalı bu durum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...