DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sweep olmasıan sweep de adam beceremio sweep i pek benden iyi yapar o kesin de o adamın yaptıgı müziğin gerektirdiği tekniği yok bence[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya gitaristim diyeiblmek için hepsini yalayıp yutmak lazım diyorum ben gene de.o rock discipline video harici döküman oalrak da var mı nette?sweep egzersizi arıyorum da ben bu aralar çeşitli sitelerdekiler çok dandik sırf prensibi açıklıyor.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 niye illa tüm teknikleri yalayıp yutmak gereksin ki?. kimine sırf akorlar yeter, kimi sırf solo çalar, kimi kendi çapında ne istiyorsa onu çalışır. sonuçta hepsi kendi çapında gitaristtir bence. b.b.king'in şu ana kadar sweep yaptığını görmedim. b.b.king gitarist değil falan demeyiz herhalde di mi? edit: hepsini öğrenmek güzel şey tabii. Norton_Antor, cyberfret.com 'da videolarla egzersizler var biraz. bir bak istersen, işene yarar umarım. [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 07 Eylül 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Draven'den gitar dersi Soyle bir video yaptim. Baya basit birsey oldu o yuzden kusura bakmayin. Baya karanlik + iyi calamadim, neyse ama pena olayini aciklayan birsey. Videonun ilk kismi ritm calarken benim tutus seklim. Bas parmagindan yarim santim civari cikik birakip dirsegi gergin tutmadan akor atiyorum. Ayni zamanda penayi koprunun yaninda tutuyorum palm-mute gerekli oldugu icin. Bu olay zaten asiri basit bir sorun cikmamasi lazim. Videonun ikinci kismi lead gitarlar icin. Penayi iyicene iceri sokuyorum, disari 2 milimetre falan cikik olsun, pinch harmonic herektigince direk basparmak etini kullanarak yapabilirsiniz. Alternate ve economy picking birlikte karisik sekilde salladim. Burda benim kullandigim yontem neck pickup inin ustunde pena sallamak. Daha fazla aciklanacak birsey yok. Genelde hersey videoda gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 saolasın draven, pinch'lerin çok hoşuma gitti. hemen derin araştırmaya alıyorum video'yu.. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Norton_Antor, 07 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: ya gitaristim diyeiblmek için hepsini yalayıp yutmak lazım diyorum ben gene de.o rock discipline video harici döküman oalrak da var mı nette?sweep egzersizi arıyorum da ben bu aralar çeşitli sitelerdekiler çok dandik sırf prensibi açıklıyor. geç saçma sapan egzersizleri git steve vai nin crossorads jamini çalış[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Mirage, 07 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: niye illa tüm teknikleri yalayıp yutmak gereksin ki?. kimine sırf akorlar yeter, kimi sırf solo çalar, kimi kendi çapında ne istiyorsa onu çalışır. sonuçta hepsi kendi çapında gitaristtir bence. b.b.king'in şu ana kadar sweep yaptığını görmedim. b.b.king gitarist değil falan demeyiz herhalde di mi? edit: hepsini öğrenmek güzel şey tabii. Norton_Antor, cyberfret.com 'da videolarla egzersizler var biraz. bir bak istersen, işene yarar umarım. tabii ki herşeyi uygulamak gerekemz mesela slash sadece pull off-hammer on yapar ama süper çalar.yavuz çetin de az teknik uygualr baya ama o da süperdir.önemli olan duygu zaten de ben yine de gerekebilir diye bilmek istiyorum.ileride bir ortamda yeri geldi mi bilmem gerekir kalmayayım öyle salak gibi.çbu arada b.b. king e laf yok tabii ki:) p.s:baktım cyberfret tekileri yaladım yuttum zaten basit onlar adam gibi birşeyler istiyorum.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Draven eline sağlık bende aynen senin tuttuğu şekilde tutuyorum tahminim en doğru tutuşlardan birisi bu. harmoniklerine ve tona hastayım. Galiba kore ibanez s serisinden bi gitarın var ? diğer amfi ve pedal olarak ne kullandın bu ton için ?[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sagol, evet iyi bildin, ibanez s370dx var . zoom 505 ile 45 wattlik bi marshall combo var okadar. pickuplar powersound :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 zoomdan kurtul yeni bi processor al kral olursun söliim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 dreaven hata veriyor senin sayfa.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc_123 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kardeşim penayı 9.15 yönünde 22.5 derecelik açıyla tutuyorsun.teller arasındaki geçiş hızına ayrıca önem ver.rüzgarın esiş yönünü ve saatteki hızını hesaplamayı unutma.aman dirseğin 90 derecelik açıyı geçmesin.yoksa hapı yutarsın. Bu arada penatyı fazla sıkma onun da bir canı olduğunu unutma.Düzenli uyku uyusun. İyi besleki istediğin performansı göstersin. Bu arada gitar'la penayı ayırıyım deme aynı yere koy birbirlerine alışsınlar ki ses konusunda yumlu olsunlart. İşte bunları yaparsan Gitarist olmuşsun demektir. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: abc_123, 09 Eylül 2004 11:47 tarihinde demiş ki: kardeşim penayı 9.15 yönünde 22.5 derecelik açıyla tutuyorsun.teller arasındaki geçiş hızına ayrıca önem ver.rüzgarın esiş yönünü ve saatteki hızını hesaplamayı unutma.aman dirseğin 90 derecelik açıyı geçmesin.yoksa hapı yutarsın. Bu arada penatyı fazla sıkma onun da bir canı olduğunu unutma.Düzenli uyku uyusun. İyi besleki istediğin performansı göstersin. Bu arada gitar'la penayı ayırıyım deme aynı yere koy birbirlerine alışsınlar ki ses konusunda yumlu olsunlart. İşte bunları yaparsan Gitarist olmuşsun demektir. ;) ders almaktan kasıt bu herhalde:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 benim sorunum yok penayı tutuşum petrucci nin tıpkısı[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 draven ritimler çok iyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Proxa, 09 Eylül 2004 19:31 tarihinde demiş ki: benim sorunum yok penayı tutuşum petrucci nin tıpkısı ösenti:P şaka tabii ki.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hepsi olur zamanla sıkma canını:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar