sbora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Geçen hafta arabam soyuldu, içinde ne var ne yok götürmüşler... Buna 3 oyun + memory card dahil. Yeni memory card almak istiyorum bunların fiyatlarından haberdar olan varmı... P.S.: Allahtan ps2 yi yanimda deildi de onuda çalmadılar.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 50m[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Oha çok pahalıymış... Bi dahaki aya kaldı o zaman.... Aslında parası önemli deilde bi tomar oyun save i vardı memory cardda yani hırsız getirsin onu ben yenisini veriimm[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Büyük geçmiş olsun.. Savelere mi yansan memory cardtınamı sasırıyo tabi insan.. İyiki ps yanındaymış..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aHH geçmiş olsun[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 saolun arkadaşlar en çok cmr4 savelerine yanıyorum valla o kadar bitirmiştik...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kendin bitirmiş olmanın tadını vermeyecek tabii ki ama çaresizce ufak bir öneride bulunabilirim yine de: bir arama sayfasından ps2 game saves başlığını arat. Hem oyun savelerini hem de nasıl yükleyeceğine dair açıklamalar bulabilirsin. Bir göz attım, bilgisayarın usb portundan ps2'nin usb portuna direk bir kablo ile yapılabildiği yazıyor.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 45 milyona aldm ben[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: sbora, 07 Eylül 2004 17:49 tarihinde demiş ki: saolun arkadaşlar en çok cmr4 savelerine yanıyorum valla o kadar bitirmiştik... hmmz o zaman we dekı gollerı fılanda pc ye atabılırım yaaws ıyıymıs :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: lord_elvyn, 09 Eylül 2004 12:43 tarihinde demiş ki: 45 milyona aldm ben nerden aldın 0 mı 2. elmi gerçi 2. el olsa nolur problem çıkarmaz herhalde[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar