hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Dizi yada film şeklinde farketmez. Feodal japonyada geçen mümkünse ordulu savaşlı bişiler arıyorum var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Sengoku Basara geliyor aklıma ilk ama alakası yok onun tarihle, tarih bahane action şahane. Kenshin var ama o da Bakumatsu ve Meiji'de geçiyor pek alakası yok feodal japonya ile historical diyince aklıma geldi yazıyım dedim. (Kenshin'in de pek taihle alakası yok aslında) AniDB'den sengoku period tagına baktım ama Sengoku Basara'dan başka birşey yok. Ama tahminimce live-action falan bulabilirsen milyonlarca çekmişlerdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yok tarihten çok eski zırh kılıçlarla vs savaş sahneleri aksiyon falan istedim zaten bakayım söylediklerine saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 shogun 2 kesmemiş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aynen ya gaza getirsin iyice diye bişiler izleyeyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bile bile lades: samurai champloo var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 INUYASHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sengoku basara cok cok iyi, iki sezonuda cek kenshin de feodal sayilir ucundan kenarindan, ova alr masterpiece oldugu icin japonyaya ilgi duyan herkesin izlemesi farzdir tarihtir bide kenshin, sengoku periyodundan sonra 1800 lerin sonuan kadar suren izolasyoncu tokugawa shogunlugunun amerikanin yokohama limanini donanma yollayarak disariya actirmasindan sonra cikan ayaklanma olan bakumatsu doneminde gecer, reform yanlilari gucun imparatora gecmesi icin devrim hayali kurarken shoguna sadik samuraylarla catisirlar bakumatsu sonunda meiji restoration dedigimiz olay gerceklesir, feodal japjnya ortadan kalkar, 1890 larda hala ortacagi yasiyan japonya modernlesip gunu yakalamak icin calisir didinir (ki samuraylar bu donemde dislanip katana tasimak yasaklanir, irili ufakli birsuru isyan cikar vs vs) butun japonyanin birbirine girdigi sengoku periodundan sonra en enteresan tarih donemidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 capon yapımı şogun - imparator öğelerini barındıran bi film var (feodal mı hiç bilmiyorum, anime de değil zaten bildiğimiz film) When the Last Sword is Drawn bunun gibi başka filmler varsa yazabilir misiniz ? ama holiwudumsu değil de bölgenin insanının yaptığı filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Sword of the Stranger var istediğine yakın olarak. Sengoku Basara falan izleme ondan sonra animeden soğursun. dattebayo said: capon yapımı şogun - imparator öğelerini barındıran bi film var (feodal mı hiç bilmiyorum, anime de değil zaten bildiğimiz film) When the Last Sword is Drawn bunun gibi başka filmler varsa yazabilir misiniz ? ama holiwudumsu değil de bölgenin insanının yaptığı filmler Böyle bi başlık vardı oraya yazdığımı aynen kopyalıyorum. Farklı olarak Ran ve Kagemusha'yı özellikle tavsiye ederim. said: Bushi no ichibun Tasogare Seibei** Kakushi ken oni no tsume Seppuku(Harakiri)**** Goyokin** Hitokiri** Kedamono no ken Yojimbo*** Sanjuro Miyamoto Musashi üçlemesi Dai bosatsu toge**** Eski Zatoichi serisi Ame Ageru Lone Wolf&Cub serisi Mibu Gishi Den Samurai Rebellion*** Yukarda unuttuklarım olabilir, bunlar dışında Tatsuya Nakadai ve/veya Toshiro Mifune'nin oynadığı herhangi bir filmi gönül rahatlığıyla izleyebilirsin. Tam aradağını gibi olmasa da Kurosawa'nın diğer filmlerine(Ran,Kagemusha,Rashomon vs.) de bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Hakuoki Shinsengumi Kitan aradığına benziyor ama biraz doğaüstü olaylar da var. Ha bir de, bir otome oyunundan(kızlar için galge gibi) yola çıkılarak yapılmış ama öyle acayip bir şey yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dattebayo said: capon yapımı şogun - imparator öğelerini barındıran bi film var (feodal mı hiç bilmiyorum, anime de değil zaten bildiğimiz film) When the Last Sword is Drawn bunun gibi başka filmler varsa yazabilir misiniz ? ama holiwudumsu değil de bölgenin insanının yaptığı filmler kurosowa - seven samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 naruto var naruto ara ara gösteriyor derebeylerini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya Sengoku Basara ilk bölümünü izledim dün ama fazla şey var. şey = fantazi mi desem abartı mı desem nasıl tabir etsem bilemedim ama böyle daha gerçekçi ayakları yere basan bir şeyler arıyordum ben doğa üstü olaylar pek olmayan. bu tarz anime var mı bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 filme kayican o zaman, akira kurosawa gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sword of the stranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 her öneri animesine benim klasik olarak yazdığım Shura no Toki ve peacemaker kurogane, samurai deeper kyo birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 anime değilde manga olarak vagabond baya sarar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar