Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne bu reklamlar ya ben kendim soğudum bu işten

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Bugün buraya gelip sağlam bir host firması bulduğumuzu, serverı bir hafta içinde açacağımızı ve scripter + gm aradığımızı sölicektim. nitekim uo emülatörleri forumlarına girdim ve otuz milyardan fazla .cjb.net shardı açıldığını gördüm ve utandım. çünkü hostun belirli ip si vardı ben de .tk veya .cjb.net i bu ip ye yönlendirip web sayfasını falan da sunucuda kuracaktım. vs vs.

şimdi demeyin o kadar host olmuş bi domain mi alamıoyn diye harbi moralim bozuldu toplasan valla vardır 30 milyar shard. olmaz bu kadar niye her gm olmak isteyen shard açar kardeşim..

bu arada yine de çalışmalarımız olacak aynı şekilde devam edecek başvuru için [email protected] msn bu. ciddi bişi düşünüyoruz lütfen üslubuma hoşgörülü olun biraz sinirlerim bozuldu. buradan yazıcam..
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin bir serverı var artık.1023234523048092348 tane "ben server açtım gelmeyen ölsün" diye topic açıldı.onun yerine bu 1023234523048092348 tane kişi hep beraber güzel bir server da oynasa daha güzel olur.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 09 Eylül 2004 06:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden bizim insanımız bir şeyler yapma şansı olan ancak olanlakları olmayan kişileri cesaretlendirmek yerine, reklam olmasın vs vs diyor? Bizler bu sunucuyu kurarken paticiğin topluluğundan yararlandık. Paticik olmasaydı Nebula çok daha yavaş gelişirdi ilk günlerinde. Durum böyle olunca yeni kurulan sunucuları bundan mahrum bırakmak pek adil gelmiyor bana.

Domain neymi isterse xxx.ihavenomoney.com olsun, ne fark eder. Önemli olan içeriğini yazabileceği bir yerinin, oyuncularının tartışabileceği bir forumunun olması. Bunu yaptıktan sonra iş sphere'de , runUO da ne kadar bilgili ve ne kadar istekli olduğunuzda biter bence.

Bırakın insanlar kurallar çerçevesinde reklam yapsın, bir oluşumlar oluşturmaya çalışsın. Belki çok iyi bir işler yapacaklar. Nedir bu ön yargı. Yeni kurulmuş bir sunucudan niye yüksek standartlar bekleniyor?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Sosyal ağlarda paylaş

silencer güzel hoş söylüyorsun da kendi çabalarıyla bişeyler yapıp server açmıyorlar sizin scp leri çalıyorlar son zamanda kurulan tüm serverlar bir kaç tane hariç hepsi bronx scp si hemde hiç edit yapmıyor . 2048 veya 1024 lü bir internet cafeden kuruyor sphere'yı bronxun scpleri çekiyor c:sphere/scripts e koyuyor scp leri serveri açıyor sonra 100 kişi taşır server diyor ha bir yerden ph nasıl açılır onu öğreniyor açıyor serveri 100 player geliyor servera 1 hafta sonra kapanınca playerlar mağdur kalıyor sanırım anlatabildim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 09 Eylül 2004 09:41 tarihinde demiş ki:
Neden bizim insanımız bir şeyler yapma şansı olan ancak olanlakları olmayan kişileri cesaretlendirmek yerine, reklam olmasın vs vs diyor? Bizler bu sunucuyu kurarken paticiğin topluluğundan yararlandık. Paticik olmasaydı Nebula çok daha yavaş gelişirdi ilk günlerinde. Durum böyle olunca yeni kurulan sunucuları bundan mahrum bırakmak pek adil gelmiyor bana.

Domain neymi isterse xxx.ihavenomoney.com olsun, ne fark eder. Önemli olan içeriğini yazabileceği bir yerinin, oyuncularının tartışabileceği bir forumunun olması. Bunu yaptıktan sonra iş sphere'de , runUO da ne kadar bilgili ve ne kadar istekli olduğunuzda biter bence.

Bırakın insanlar kurallar çerçevesinde reklam yapsın, bir oluşumlar oluşturmaya çalışsın. Belki çok iyi bir işler yapacaklar. Nedir bu ön yargı. Yeni kurulmuş bir sunucudan niye yüksek standartlar bekleniyor?

Kesinlikle katılıyorum, ama daha önce belirttiğim düşüncemin arkasındayım. Shard reklamı olarak açılan bir thread'e cevap yazarak flame kirlilik yaratmak yasak olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SimSeK, 09 Eylül 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
said:

Bırakın insanlar kurallar çerçevesinde reklam yapsın, bir oluşumlar oluşturmaya çalışsın. Belki çok iyi bir işler yapacaklar. Nedir bu ön yargı. Yeni kurulmuş bir sunucudan niye yüksek standartlar bekleniyor?

Kesinlikle katılıyorum, ama daha önce belirttiğim düşüncemin arkasındayım. Shard reklamı olarak açılan bir thread'e cevap yazarak flame kirlilik yaratmak yasak olsun.

Her iki kisiyede katılıyorum bu konudada bişeyler yapıması için paticik yetkilileriyle gorumeyi dusunuyorum ve
+1 diyorum

Şunuda unutmamak lazım kimsenin kimseyi kısıtlamaya hakkı yok ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!
[spo1=bkz.]
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
[/spo]

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Eylül 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Göktuğ Abi ;

İyi,güzel,hoş söylüyorsun.Tamam belki bilgi herşeyin üstünde gelir ama ".xflip"in bile ne anlama geldiği bilmeyen bir kişi tek başına server açıpta:"Aha buyrun size sörvır"derse ben o işe tükürürüm.

Sn.Baggio Nebula'yı kurduğu zaman benimle yaşıttı.Yani 15 fln'dı.Ama işi biliyordu.Neyin ne olduğunu biliyordu.Ayrıca staff içerisinde de kaliteli member'lar vardıki bu ne gibi?Örnk:"ASP,PhP,Photoshop,Visiual,C++"gibi yazılım bilen adamlar vardı.

Zaten SNN Inc. UO kapatıldıktan sonra millet hurra NebulaNorth'a yüklenmişti hatırlarım :)

SNN INC.'e sordular:"Ndn UO'yu kapatma kararı aldınız?"
Cevapları : "Türkiye'de UO yürümez."

Harbiden de adam akıllı yürümüyor.Burada edebiyat yapmıcam.Tamam benimde dengesizliğim olmuştur UO içerisinde.Ama bilindik üzere insan akıllanmıyorsa gitsin ztn intihar etsin.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

said:

tamam da ben reklam yapmasınlar demiyorum. Shard açmasınlar diyorum. Bu arada sözüm şansı olup olanağı olmayana değil, olanağı olup şansı olmayana. Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...