aente Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Geçen haftaki yoğun kafa patlatma, bilyor tane review okumalarını sonunda kız arkadaşıma bir netbook aldım. Aldım da, şu soru kafama takıldı; Windows 7 Starter'da ne tarz kısıtlamalar var? Starter yerine aldığınız gibi gidin ultimate falan kurun, aletin performansı artıyor, cümlesi doğru mu? şimdi office'dir vs bir sürü programı kurup hazır etmeden önce gidip peşinen basıvereyim mi ultimate'i? aletin içindeki sistemi değiştirmiş olmam haliyle hp'nin içinde gelen tahminen asla kullanmayacağım garip programlarını kaldıracak vs. merak ettiğim işletim sistemi değişikliği garanti kapsamından çıkmasına sebebiyet verir mi aletin? vermez he mi? sonuçta ben gitmişim almışım öbür sürümü kime ne? netbook'larla ilgili performance tweekleri var mı bildiğiniz (misal hd videolarda kasıyor diye çeşitli codecler falan kuruyormuş millet) alet hp xp815ea atom n455 2gb ram bu arada. saolun var olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aente said: Geçen haftaki yoğun kafa patlatma, bilyor tane review okumalarını sonunda kız arkadaşıma bir netbook aldım. Aldım da, şu soru kafama takıldı; Windows 7 Starter'da ne tarz kısıtlamalar var? Starter yerine aldığınız gibi gidin ultimate falan kurun, aletin performansı artıyor, cümlesi doğru mu? şimdi office'dir vs bir sürü programı kurup hazır etmeden önce gidip peşinen basıvereyim mi ultimate'i? aletin içindeki sistemi değiştirmiş olmam haliyle hp'nin içinde gelen tahminen asla kullanmayacağım garip programlarını kaldıracak vs. merak ettiğim işletim sistemi değişikliği garanti kapsamından çıkmasına sebebiyet verir mi aletin? vermez he mi? sonuçta ben gitmişim almışım öbür sürümü kime ne? netbook'larla ilgili performance tweekleri var mı bildiğiniz (misal hd videolarda kasıyor diye çeşitli codecler falan kuruyormuş millet) alet hp xp815ea atom n455 2gb ram bu arada. saolun var olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar