Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir hayat..

wildpervert

Öne çıkan mesajlar

Ya üniversite üniversite dedik ahada geldi. şimdi şehir değişikliği de ayrı bi konu. ankarayı kazandım. bursadan ankaraya gidicem. tamamen yeni bi yer, yeni bi çevre, yen ibi hayat. bilmyiorum biras tedirginliklerim var. bu konuda tecrubeli olanlar varsa biras fikir verebilirler mi..
yani hiç bilmediğim bi şehir var. elbetteki öğrenicem tanıcam çevre edinicem ama şöle bi düşününce baya bi ürpertici geliyo. yinede diyorum ankara oldu güsel şehir. yine şanslıyım ama napim korkuda var içimde =)[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Sosyal ağlarda paylaş

hayatının en güzel yılları başlıyor evet.
Yurtta kalıcaksan devlet yurduysa ilk girdiğinde mapushaneye girmiş gibi hissediyorsun kendini.
benim odamda moldovyalılar vardı deliriyodum adamlar sigara falan içiyordu oda karanlık pencerede parmaklıklar falan demir yataklar vs.
bunlar dısında alısamamam ıcın bı neden yoktu.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

o etrafını tanımak için debelenmen kaybolman insanlara yol sorman.. bilmediğin şeyleri insanlara sorark öğrenmen..
biriyle tanışmak için utana sıkıla yanına gitmen..
yada tesadüfen tanışmalar...
varmı ötesi?[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 09 Eylül 2004 02:36 tarihinde demiş ki:
universiteye baslar baslamaz aklı başında anlaşabilecegin birni bulup eve cıkmanı önemle vurgulayayım.

ya ilk yıl yurtta kalıcam artık ama ikinci yıl bende istiyorum eve çıkmayı.. umarım yakın arkadaşlarım gelir ankaraya da rahatça çıkabiliriz eve.. ahh ah :)[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite okumak herkes için farklı birşeydir. herkes farklı yaşar. ortak şeyler de vardır elbet. herkes vize ne demek final ne demek bilir ..Ancak senin üniversite hayatını etkileyecek unsurlar:

1- maddi durumun
2- okuyacağın bölümü sevmen
3- iletişim kurabilme gücün. empati ve diyalog kudretin yani.
4- okulun bulunduğu şehir.. (ankara fena değil.gerçi yahya kemal e sormuşlar ankaranın en çok nesini seversin diye .. o da istanbula dönüşünü severim diye cevaplamış. ;) )
5- ailene olan düşkünlüğünün derecesi.
6- maddi durumun.
7- derslerine olan disiplinin.
8- zekan ve aklının derecesi. abuk subuk arkadaş edinebilme kabiliyetin.
9- sabrının derecesi.
10- maddi durumun.

hadi bakalım kolay gelsin...
bir kayserili arkadaş var benim şöle diyor.bizim kayseri'de aileler kafası çalışan çocuğa ticaret yaptırılar, diğerleri de üniv.ye gönderirler diyo..
(not :kendi de üniv. mezunu ) ehehe..

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 09 Eylül 2004 02:40 tarihinde demiş ki:

1- maddi durumun
6- maddi durumun.
10- maddi durumun.

bu kasıtlı mı 3 kez dendi =)[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
Sosyal ağlarda paylaş

artik yok oole yakin arkadas falan... lise arkadaslari bi yana uni dostliklari ayri bi tarafa.. liseden zaten az kisi kalacak bu kadar mezuniyet falan cosmusunuzdur da siz.. uni'den adam gibi birileriyle takilacaksin, onlar da gonullu olacak zaten eve cikmaya...
simdi gidecen oraya. aklinda bu soolenenler, hemen birileriyle kanka olmaya, acaba bu mu benim yakin dostum olacak diye dusunmeye baslayacan ama yalan... oole birileri satacak seni, lisede ne yasadiysan yine oole devam edecek. cok da buyutme olayi. ha sinifin yok. tum seneden insanlari taniyo olacaksin. yuzeysel baslayacak dostluklarin da. ama sonra bi bakmissin, daha once hic yapmadigin seyleri, hic beklemedigin insanlarla yapiyosun.
beklemedigin arkadaslarin senin icin bi seyler yapiyo, sen de onlar icin. siki dost oluyosunuz... yalniz hissedeceksin kendini diger insanlari birlikte gorunce, cunku bazilari arkadaslariyla beraber gidiyor olacak. ama umitsizlige kapilma, senin gibi birileri vardir mutlaka, mutlaka muhabbet edecek hikayeni anlatacak birileri bulursun..

"herkesin kendi uni macerasi ozeldir" demis birisi. herkes farkli ve kendince yasar universite yillarini... onun icin altindir...

[Bu mesaj riglous tarafından 09 Eylül 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yessss...
maddi durumun iyiyse ::

1- daha güzel imkanlarda yaşarsın. iyi bir ev tutarsın yaşarsın.
2- tabiiki bu derslerine de yansır. derslerin daha iyi olur.
3- daha çok manitan olur..kızlar sana hasta olur..
4- aileme yük oluyorum diye acı çekmezsin..
5- maddi durumun iyi olması her zaman için iyi bir durumdur. sadece üniv. için deil tabiiki.
6- para para para.. bunu napolyon mu demişti ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl oluyor bilmiyorum ama maddi durum üniversite de durup dururken önem kazanmaya başlıyor. kötü oluyo arkadaşlık ilişkilerinin içine ettiğini hissedebiliyorsun.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

maddi sıkıntım normal şartlarda olcanı sanmıyorum ( devaluasyondu, krizdi , savaştı bunlar dışında : )

daha çok manita ehehhe[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
nasıl oluyor bilmiyorum ama maddi durum üniversite de durup dururken önem kazanmaya başlıyor. kötü oluyo arkadaşlık ilişkilerinin içine ettiğini hissedebiliyorsun.

nası?[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blizzard_IcedEye, 09 Eylül 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
o korku dünyanın en güzel şeyi...

doğrudur iyi bakarsan hoşuna giden birşey olduğunu anlarsın bir değişiklik ve yenilik korkutucu gibi gözüksede imkanların yerinde olduğunda ve güzel bir yere gidiyorsan insanı mutlu eder aslında[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 09 Eylül 2004 02:50 tarihinde demiş ki:
en çok manita olayına takılacağını tahmin etmiştim.. ehehehe..
Ulu manitu bizi korusun . ;)

heh hitlerle arkadaşı barda oturuyolar hitler diyoki
yarın 20 tane yahudi ve 1 tanede güzel kadın öldüreceğim
yandan bir adam diyoki "kadını niye öldürüyosun?"
hitler:yahudileri kimsenin takmayacağını söylemiştim dimi?[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...