hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Evet 2.el araba almak istiyorum. internetten bakmak istemiyorum hem genelde çok saçma şeyler oluyor hem de güvenilmiyor vs. istanbulda böyle araba pazarı falan gibi şeyler nerelerde oluyor? hiç bir bilgim yok bu konuda bir yardım eder misiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 istanbulda kocaman bi autocenter mı ne yapıldı tv de reklamları çıkıyor oraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 altunizade de var araba pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 internetten bakmamak baya komik bi inat olur. buldugun aracı zorla satmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 heralde satmıyorlar da sevmiyorum görüp bakmak daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 gezerek, internette ulasabileceginden cok daha azına erisebilirsin. internette bakarsın, opsyonlarını ogrenirsin, forumlarda gezip aracların nereleri sorunlu, nelerden kacınmak lazım ogrenebilirsin. yazılan ozellikleri hosuna giden aracı arayıp sahibinden gorebilirsin, ciddi dusunuyosan da aracı alıp kontrole goturursun. oto pazarları cennet topragı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aslında haklısın hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Selam, Ben de internetten bakmanı öneririm. Pazara araç götürenler ağırlıklı galeriler ve zaten internette ilanları da oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar