barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 /discuss ciddi ciddi memur olmayı düşünüyorum ya. var mı buralarda çalışan? pekaziz memur makinacıydı yanlış hatırlamıyorsam. uzman yardımcılığı güzel işmiş. kosgeble sınırlamamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Tam durumu nasıldır bilmiyorum da 1-2 yıldır ciddi cihaz alımı filan yapmaya başladılar, paso çağırıyorlar bizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kapağı atmak deyimi burada her zaman işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya yüksek lisansın varsa ve ingilizcen varsa 3k gibi bi para alıyormuşsun sanırım. ve memursun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kosgeb derken şu kalkınma ajansları da buna dahil mi. çünkü pis torpil dönmeye başlamış orada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 İkramiye veriyorlarsa o miktara gelebilir evet. Benim gördüğüm yerlerde (İkitelli ve Ümraniye) oldukça yoğun çalışılıyor, memur olurum, soliter oynarım, akşama kadar çay içerim durumu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 4 mayış ikramiye varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 emekli sandığı oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 beyler herşey alınan para değil ya, niye herkes ufak düşünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben para seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 staj yapmıştım malzeme testlerine ilgin varsa lab kısmında çalışmak çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben daha makine muhendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar