Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault ve 1.6dCi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Sonunda Renault'daki amcalar 1.6 diesel motoru yapıp piyasaya sürüyorlar. 130HP gibi bir değere sahip olacak diye biliyorum. Grand Scenic bu motordan yararlanacak ilk model olacakmış. EDC midir nedir o otomatik şanzımanla alma imkânı da olacakmış. Clio HB ile de sunarlar mı acep :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

1600cc sınırı altında olacağı vergisel dalgalanma yerine, Renault'un eşşekliği sebebiyle fiyat farkı oluşacağını tahmin ediyorum. Zilyon tane 1.5dCi sonrası indirim yapmadığına göre, yeni motor için de bindirim yapmaz herhalde :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
oysakı gayaet de guzel 1.5 motor yetıyo .En azından megane ve clıo ya .Scenıc kullanmadım bısı dıyemem .Helekı son 1 2 aydır 2010 clıo var 1.5 dci alet epey serı geldı bana
Mesaj tarihi:

Selam,

1.5dCi motorda 100HP ile 105HP arasında fark hissedilmiyordu. 1.6dCi ile 0-100km/h değeri en azından daha güzel olur diye düşünüyorum. 320Nm tork'tan bahsediliyor. 1.9dCi'nin yerini alacakmış.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
dun renault daydim,

edc li scenicler mayis sonu haziran gibi gelicekmis,
en ful privilage pakette bir 4-5k fiyat farki olabilir duz vitesle aralarinda diyorlar.

bu arada ayni donemlerde, megane sports tourer icinde ayni motor ve vites secenekleri gelicekmis Turkiye ye.. yani en fazla 1 ay gec gelir scenic den dediler..

buyuk ihtimalle o modele yoneliyor olacagim bende :P
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çift kavramalı tork konvertörü olmaz ki çok saçma. bir de yakıt tüketim değerlerine göre de tork konvertörü kullanılıyor olamaz.

belki şeydir, ayağını frenden çekerken kavramaya başlıyordur gaza basınca başlamak yerine?
  • Yeni Oluştur...