paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Selam, Sonunda Renault'daki amcalar 1.6 diesel motoru yapıp piyasaya sürüyorlar. 130HP gibi bir değere sahip olacak diye biliyorum. Grand Scenic bu motordan yararlanacak ilk model olacakmış. EDC midir nedir o otomatik şanzımanla alma imkânı da olacakmış. Clio HB ile de sunarlar mı acep : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Kac para olcak ki acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 acep ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Selam, 1600cc sınırı altında olacağı vergisel dalgalanma yerine, Renault'un eşşekliği sebebiyle fiyat farkı oluşacağını tahmin ediyorum. Zilyon tane 1.5dCi sonrası indirim yapmadığına göre, yeni motor için de bindirim yapmaz herhalde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 1.5 dci iyiydi ya? 1.6 nin yakit degerleri nasil olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 1.3 kassaymıslar ya da bizim devlet su sınırı 1.4 e cekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 oysakı gayaet de guzel 1.5 motor yetıyo .En azından megane ve clıo ya .Scenıc kullanmadım bısı dıyemem .Helekı son 1 2 aydır 2010 clıo var 1.5 dci alet epey serı geldı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 güzel olmuş güzel, 105 ile 130 beygir arası iyi fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Selam, 1.5dCi motorda 100HP ile 105HP arasında fark hissedilmiyordu. 1.6dCi ile 0-100km/h değeri en azından daha güzel olur diye düşünüyorum. 320Nm tork'tan bahsediliyor. 1.9dCi'nin yerini alacakmış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 dun renault daydim, edc li scenicler mayis sonu haziran gibi gelicekmis, en ful privilage pakette bir 4-5k fiyat farki olabilir duz vitesle aralarinda diyorlar. bu arada ayni donemlerde, megane sports tourer icinde ayni motor ve vites secenekleri gelicekmis Turkiye ye.. yani en fazla 1 ay gec gelir scenic den dediler.. buyuk ihtimalle o modele yoneliyor olacagim bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 edcler tam otomatik gibi frenden çekince ilerlemeye başlıyormuş, oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Annaşıldı fast afk idi geldi, şimdi topic resliyor =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eheh öyle de denebilir. marta kadar geri gittiğimi farketmemişim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 edc de cift kavramalı şanzuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 latitüte gelir mi acep bu 130hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Esh said: edc de cift kavramalı şanzumansfsdf evet lakin ne yaptılarsa frenden çekince ayağı gidiyo araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 surekli kavramada tuttugu için ömrü kısalacaktır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 acaba başka bir şey mi yani sürekli kavramadaysa niye üstüne hillhold koyarsın ki tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Selam, Eğer o şekildeyse tork konvertörü kullanılıyor anlamına gelir ki çift kavrama şanzımanın mantığı nerede kaldı?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 çift kavramalı tork konvertörü olmaz ki çok saçma. bir de yakıt tüketim değerlerine göre de tork konvertörü kullanılıyor olamaz. belki şeydir, ayağını frenden çekerken kavramaya başlıyordur gaza basınca başlamak yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bi de herşey iyi güzel ama bi megane'a 50 milyar çok değil mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar