Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Aşk Hikayesi

Abus

Öne çıkan mesajlar

Y sana nasıl yardımı olucagımı düsünüyorum.
Bak biraz öğüt vericem ama sakın unutma ve kızma bana.
Gecen sene Nazlı diye bir kıız vardı lise 2 de bende lise1 yeni gecmistim kız 86 bende 888liyim. Herneyse ben okumatkan nefret ediyodum o zamanlar halada ediyorum ama daha az sınavlardan 2den fazla almazdım. hicde dusunmuyodum nede ols 2. dönem var diyip geciyordum(b0cc0b' a sora bılrısınız)Oldumu 2.döenm o zamana kadarda bu kızla tanısmıstık aramızda nrmalden fazla muhhabet donuyodu. Daha yakındık... 6 ay ben bu kzı dünmüsüm haberim yok ve en sonunda kıza cıkma tekifi etim ve 1 haftada yapmadıgım kalmadı sınavdan cıkıp ankuvaya kos 12 tane gül al ki eet desin mutlu olsun iye cıkıyodum okuldan veya dersten cıkıyodum tuvalet muhabeti oalrak kızı caldırıyodum sınıfta bulusuyoduk sarılıyoduk. En sonuda 1 haftada eet dedi. 1 2 3 4 hafta derken okulun kapanmasina 1 hafta kalmıstı ve cuma günü ookul cıkıs bilkente indik. herkes bir anda yanımıdan cekildi. "Ne oldu nazlı" dedim. "Y ahmet birsey soylemek istiyorum " dedi eet dedim ben seni sevmeye calıstım ama yapamadım ve armagan oalrak da bana 1 sene tekrarı bıraktı. bende "ben o kişi deilim de "dedim hyr ne alaksı var dedi bende bir daha bagırarak tekrar soyledim.ahmet sede nefret ediyorum sg istemiyorum yanıma yaklasma falan da filan. Benimde orda nevrim dönmez mi kostum sokaga arabanın önüne atlayaçaktım son anda bir arakdası yakalaı ebni ben artık hayatıma birisini o kadar sevemiyeceigim dusnuyodum hayata kalmak istemedim okulda kaldım anem babm ne bok diyecek kesin ewden atarlar dedim. eww gitim. (normal hic birsey yokmus gibi davrandım.) Herkes ewden cıkınca kostum babamın bir kutusu var ve kalp ilaclarıyla dolu onu kafama dıktim aradım nazlı ben seni cok seviyorum sensiz yapamayacaım hayatından cıkıyorum sonsuza kadar dedim ve o an yere yıkıldım kafamı yere vurdum annmelrede birseyi unutmus geri donduler beni gorduler.Hastane gitik 1 saat gec gitseydik ben hayata deildim ve bunu sana yazamayacaktım. 1 sene oldu bu kızı ben 9 ayda unutu verdım. Ama sunu soyleyeyim eger agladıysan ve benim kadar agladıysan degen insan aglatmaz hafı varya bos bir cumle ama sunu anladım ki seven insan seni sevicek aglatıcak guldurucek ama asla fazla sevgi gostermiyecek. Nazlı bana sunu dedi ayrılmadan once "Ahmet süper bir insansın saf bir kaldin var. Ve bunun ici sevgile dolu ben bunu kaldıramayacagım"dedi bundan o zaman hic bir kıza asla ne kadr sevdigini gostermeyeceksin ama hisstireceksin. Ha hala yasamak istiyomuyum hyr orası ayrı .Her zaman 2. bir kisi vadır ama bu sfer sevin mi de tm seviceksin oda dogru kisi olucak
Yardımcı ola bilgiysem ne mutlu bana olamadıysam. !!Take care!!
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın gerçeği bunlar
bunu idrak etmen enazından şuanda zor ama aynı şey senın başınada gelebilirdi
olağan şeyler
ne kendını nede onu suçla
mantığını ön plana çıkarmaya çalış sadece
gün gelicek bunları unutucaksın gülüp geçiceksin
ve bunları düşünürken belki başka bi kızın elini tutuyo olucaksın[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 23 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki:

gün gelicek bunları unutucaksın gülüp geçiceksin
ve bunları düşünürken belki başka bi kızın elini tutuyo olucaksın

Bayıldım gercekten dogruyu soyluyo o zamana kız arakadasına bakarsın ve ne kadar sanslı oldugunu dusunursun

** Mutluluk iicnde yasarlar**
Sosyal ağlarda paylaş

silver insan aşık olunca gözü kör oluyo.Bugün fiziksel olarak da acı çektim midem bulandı.düşündükçe çıldırcak gibi oluyom.allah daha büyük acılar yaşatmasın.Elim tele gidip geldi ama ne mesaj attım nede aradım.Neyse ...[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Manu cidden geçmiş olsun çok zor günler atlatmışsın gerçekten...
Sana bir tavsiyem olucak;hiç bir kız şu güzel dünyadan göçüp gitmeye değmez...
Çünkü senin gitmen hiç birşeyi çözmeyecek...[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

zaman ve dostlar herşeyin ilacı
ben daha 2. günde ortalığa gülücükler saçıyodum içim içimi yiyodu aslında gidip ısrar etmek için ama herkese istemiyorum artık diyodum.şaşırdı millet nasıl bu kdr çabuk unuttun dedi oysa içimdekileri bilmiyolardı.nedense düşündüğüm her konu en fazla 2 dakika sonra ona çıkıyodu.yaklaşık 2 hafta sonra bi akşam rahat rahat otururken aklımda o yokken yanımdaki arkadaşıma msg attı gene hatırladım.ben ona bunu yapmayı hiç istemedim onunla konuşmamayı ondan kaçmayı hiç istemedim.olmasa bile dostum olur diyodum en başlarda öylede kabul ettim ama olmadı.benim yıllığıma en uzun yazıyı o yazmıştı sonunada bu yazıyı her okuduğunda beni ara yı eklemişti.yakında lise yıllıkları çıkıcak okuyup okumamakta bile kararsızım.okursam kendimi tutamayıp arayacağımdan eminim.arayınca yine üzüleceğimdende eminim.benle ilgili bi durumda değil onunla olmamam kız çok ailesinden çekinen ve daha önce ayrı şehirlere düştükleri için sevgilisinden yarılan bi kız o acıyı bi kere çekmiş bu senede farklı uni leri kazandık en büyük sebepte bu beraber olamamamız için.artık tek hayalim ilk senemde yatay geçiş yapmak istanbula hayatta sırf onun için çalışıcam.inşallah uğraştığıma değer ve o zamana kadar beynimdeki dalgalar durulurda kendime yanlış yaptın oğlum demem.en büyük korkum bu...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

AŞK MEŞK HİKAYE
yok ööle bişi yeter ya
Keyfinize bakın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Ya sana tavsiyem ne şimdi bak aslında pek saçma gelecek bu ama inan ki ben de aşıktım hatta benim durumum daha da umutsuzdu. aramayacaksın kız arkadaş. zamanı gelince bir bakmışsın aklını başından alan bir kızla tanışmışsın bile. hele bu yar da sana karşılık verince unutacaksın. unutacaksın değil unutmuş olacaksın. cidden bi arkaya baktığında şöyle -tamam gülüp geçmeyeceksin- vay be ne günlerdi diyeceksin. sadece gün gelip unutacağını bilerek yaşa. çok çok umutsuzsan hele; ya bir gün öleceksin ne de olsa yalan olcak bunlar sen yaşa boşver ya. Bak emre altuğ ne demiş?
Sevmeyi öğrendim annemin kucağında
Gülmeyi öğrendim belki en zor anımda
Al götür bedenimi sahibi değilim ya
Derdini, kederini sevdiğim fani dünya. (rüya)[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

üff ya şu periodu atlatsam hemen.cep telefonunu saklıcam yada evdeki tüm telefonları aramamk için kendimi zor tutuyorum.allahtan dostlar var da beni bir meşguliyet içine sokuyorlar.

dün cadedeydim akşam ama güzel kız göremedim.(o derecedeyim yani kime baksam onun yüzü)[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten caddeden kız bulacağına hiç bulma daha iyi. Hepsi için demiyorum ama cadde kızlarının çoğu "Richgirl" tabir edilen varoşlardan gelip bütün parasını makyaj ve kızılayın dağıttığı Bufallo , Barbour (şimdilerde bide boxer spor ayakkabıları moda) giyen , zengin erkek bulup sülük gibi kanını emmeyi görev edinmiş zavallılar. Konuyla ne alaka ama içimi boşalttım sanırım :)[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

aşk doğanın kanunlarını aşıp bir karşı cinse ureme sezileri olmadan bağlanmaktır karşılıklı sevgi ve hoşgörüye dayanır
bir ilişkide ben kaçiim o kovalasın bi süre aramiim merak etsin gibi saçma sapan olgular varsa o sevgi bile değildir
ergenliğe yeni girmiş olmanın etkileridir
ben 30 yaşında birinin böyle dolaplara başvuracağını sanmıyorum şahsen[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

Serseri, kro, belinde silah 24 saat ayyaş bi dallamayı sana tercih ediyo sen oturup ağlıyosun burda ben erkeklik gururuma yediremem şahsen. Tabii çok pis koymuştur ona bişey diyemem ama iki gün sonra bugünleri düşündüğünde güler geçersin bence bırak o kızı bidaha yüzüne bakma ondan sana hayır gelmez.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 25 Ağustos 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
aşk doğanın kanunlarını aşıp bir karşı cinse ureme sezileri olmadan bağlanmaktır karşılıklı sevgi ve hoşgörüye dayanır
bir ilişkide ben kaçiim o kovalasın bi süre aramiim merak etsin gibi saçma sapan olgular varsa o sevgi bile değildir
ergenliğe yeni girmiş olmanın etkileridir
ben 30 yaşında birinin böyle dolaplara başvuracağını sanmıyorum şahsen

sonuçta sırf sevdiğin insanı yanında tutmak için yapılan saçma bir oyun bile olsa elinde sonunda iki tarafta bıkacaktır, onun yerine kendinize sizi durduğunuz gibi kaçmadan sevecek birini bulun daha sağlıklı,huzurlu ve iyi. Ha bu yolda acı çekmek kaçınılmaz tabi bunu kabul etmeniz gerekir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bi aşk topic'i daha görürsem foruma aşık olucam. buraya "aşığım yanıyorum" diye topic açanların gerçek hayatta filan hiç mi arkadaşları yok bu tür konuları paylaşacak? ya da internette yakın bir arkadaşları filan yok mudur? bütün aşk meşk konuları böyle toplumun huzuruna sunulacak şeyler midir?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

çok arkadaşım var,4 tane de kaliteli dostum var sağolsunlar beni yalnız bırakmıyorlar.Ama elbet gece yada gündüz bir ara PC nin başına geçiyorum ve o zamanda en çok zamanımı geçirdiğim yere derdimi açıyorum(paticik.com).

ya her geçen gün iyi oluyodum salı pzt den daha iyiydim ama bugün tamamen dağıldım.yokum buralarda.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Acıdır böyle şeyler buna biraz benzer bişi yaşadım :( Bütünleme sınavını çok da etkilemez ama ben bütün öss senesi çektim aşk acısı sonunda olan bana değil kıza oldu ama neyse o ayrı konu.

Eminim o kız bikaç gün sonra ayrılacak o adamdan çünkü kızlar öyle tiplere aşık olurlar ama o ilişkiler bikaç haftadan uzun süremez onların hepsi ölü ilişkidir. İşin komik tarafı kızlar da bunun farkındadır ama kızlar ya hormonlarını kesinlikle kontrol edemiyolar böyle sonuçlar doğuyo. Takma kafana çok da üzülme ya, asla da başkasını bulamam fln diye düşünme istersen kat kat daha iyisini bulursun yaş otuz değil ya bulamayasın. Bİkaç hafta yavaş yavaş acısı geçmeye başlar (oof ben de hatırladım ya eskileri...) bi aya bişeyin kalmaz.

Ha evet kızlar bunları derler, "ben piç tiplerden hoşlanırım" şeklinde çünkü birinin peşinden koşturmak hoşlarına gider ama bi yerden sonra da kafalarına dank ediyo "aslında böyle birini istemiyodum ya". Niye çünkü peşlerinden koşturulmak da hoşlarına gider. Sonuçta kısırdöngüye giriyo olay. Bana sorarsan eğer bi kız piç tiplerden hoşlanıyosa en azından öyle olmayan birini reddetmesi daha mantıklı, tersinde kız kendini kandırıyo demektir çok da üzülme bence o durumda. Belki de o kadar iyi biri değildir çünkü. Olur da hem piç hem de zeki ve iyi karakterli (bunlar çıkıyo arada) birini bulurlarsa işte o zaman bırakamıyolar ama anlattığın kadarıyla böyle biri deil üzülme o zaman.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün artık dayanamadım ve mesaj attım oda beni aradı ve çektiğim acıyı görmezden gelip ben yeni aşkımla çok mutluyum gibilerindne laflar etti.

ben olayı bitirdim gerçekten bitti.sölenmicek şeyler söledi ve gözümde çok küçüldü.derdime ortak olan tüm patilere teşekkürler.

onun için üzülüyorum.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...