Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denizlide oturanlara :)

Theo

Öne çıkan mesajlar

başlığı denize oturanlar diye okudum bunela gemi oturmuş gibi:)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

ay ay ay ben de orada mak mük okudumdu fi tarihinde :-) şimdi kampüsü falan bitirmişler galiba. bizim zamanımızda inşaattı hep.

denizli'nin tozu kızı horozu demişlerdi ilk gittiğimizde. tozuyla horozunu çok gördüydük de kızını pek göremediydik :D babaları evde saklıyor diye duyduk ama söylenti mi değil mi bilemiyoruz. :-p

dolmuşta "bizm oolaan, şu parayı bi öne geçrivee gaari" diyen teyzelerimiziyle falan çok sevimli bir şehirdir. küçük bir şehir değil ama istanbul gibi dev bir şehirden gidince başta alışmakta epeyce de güçlük çekmiştim tabi.

şindiden hayırlı olsun kardiş :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

kazana kazana pamukkale üniversitesini kazandım demişsin ama gerçekten büyük şehirlerde ki bol proflu okullardan sonra en iyi üniversitelerden biridir. Şehir sufinin dediği gibi fazla büyük değil ama vakit geçirebileceğin yerler bulabilirsin. Zaten şehirde yaşarken geçireceğin bölge çamlık ve bayramyeri arasındadır. Çamlık daha çok ekonomik durumu daha iyi olan insanların yoğunlukta olduğu bir semt. Zaten kampusede çok yakın. Çeşitli cafe ve barları o bölgede bulabilirsin. Aşağı inince çınar meydanına ulaşırsın orası ise şehrin merkezi diyebilirim. Yani şu horozlu meydan :) Oradada çarşı pazar alışverişlerini yapabilirsin. Tabii öğrencilerin coğunlukta olduğu cafelerde oralarda mevcut. Oradan daha aşağı indiğimizde ise bayramyerine geliriz. Orada bütün bankaları, hastaneleri, doktorları filan bolca bulabilirsin.

şimdilik bu kadar şehir hakkında bir sorun olursa bana özel mesajla iletebilirsin.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...