Theo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kazana kazana pamukkale üniyi kazandım denizliye yerlesecem hatta yerlestim gibi bisey iste burda bulunanlarla tanirmak istiyodum da falan filan iste msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 başlığı denize oturanlar diye okudum bunela gemi oturmuş gibi:)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 abi aynı şekilde.. yeni bişe mi icat ettiler lan dedim..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ay ay ay ben de orada mak mük okudumdu fi tarihinde :-) şimdi kampüsü falan bitirmişler galiba. bizim zamanımızda inşaattı hep. denizli'nin tozu kızı horozu demişlerdi ilk gittiğimizde. tozuyla horozunu çok gördüydük de kızını pek göremediydik :D babaları evde saklıyor diye duyduk ama söylenti mi değil mi bilemiyoruz. :-p dolmuşta "bizm oolaan, şu parayı bi öne geçrivee gaari" diyen teyzelerimiziyle falan çok sevimli bir şehirdir. küçük bir şehir değil ama istanbul gibi dev bir şehirden gidince başta alışmakta epeyce de güçlük çekmiştim tabi. şindiden hayırlı olsun kardiş :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kazana kazana pamukkale üniversitesini kazandım demişsin ama gerçekten büyük şehirlerde ki bol proflu okullardan sonra en iyi üniversitelerden biridir. Şehir sufinin dediği gibi fazla büyük değil ama vakit geçirebileceğin yerler bulabilirsin. Zaten şehirde yaşarken geçireceğin bölge çamlık ve bayramyeri arasındadır. Çamlık daha çok ekonomik durumu daha iyi olan insanların yoğunlukta olduğu bir semt. Zaten kampusede çok yakın. Çeşitli cafe ve barları o bölgede bulabilirsin. Aşağı inince çınar meydanına ulaşırsın orası ise şehrin merkezi diyebilirim. Yani şu horozlu meydan :) Oradada çarşı pazar alışverişlerini yapabilirsin. Tabii öğrencilerin coğunlukta olduğu cafelerde oralarda mevcut. Oradan daha aşağı indiğimizde ise bayramyerine geliriz. Orada bütün bankaları, hastaneleri, doktorları filan bolca bulabilirsin. şimdilik bu kadar şehir hakkında bir sorun olursa bana özel mesajla iletebilirsin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Valeron, 09 Eylül 2004 11:54 tarihinde demiş ki: bende denizde oturanlar diye okudum :P bende :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ben denizlide anladım :D (zcqtıq konunun ıcıne)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bende denizde oturanlar anladım eheh :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Banane banane bende öyle anladım.. (höynk!)[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar