Gandi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 arkadaslar ben bu skilleri msla 120 ye kadar kasılmasını nasıl saglarım merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 fazla merak iyi değildir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya kardesım sen varya ruh hastası flnsın he tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *! KOPAR * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Hiç denemedim ama skillclass'tan her skill'in max değerini arttırırsan işe yarayabilir. Eğer olmuyor ise, kendin kasmak zorunda kalabilirsin. Yalnız 100'ün üzerine çıkmasının bazı skill'lerde sorun çıkarabildiğini bir zamanlar bir yerlerde okuduğumu hatırlar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 [skillclass 0] --> default player class magery=120.0 skillsum=20.0 değerinde arttır fakat birçok şeyi gözden geçirmen lazım. mesala magery gain scriptlerinde magery'nin 100den büyük olup olmadığı check edilir v.s.[signature][hline]how much longer? zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 oks onlarla bakarız ya ugrasmak suxx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar