Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe seslendirmeli Allods

dattebayo

Öne çıkan mesajlar

kültür seviyesi yüksek pati halkından kaç kişi oyun tamamen açıldığı zaman katılmayı düşünüyor ?

normalde türkçeleşen oyunların yeteri kadar berbat olduğu, bu yüzden önüne ne konulsa oynayan türk oyuncusunu hedeflediğini düşünürdüm ama allodstr'nin oyun içi videosunu izleyince görüşüm değişti. bence ilgiyi hakediyorlar.

bilgisi olmayanlar için :
http://beta.allodstr.com/forum/showthread.php?67-Allods-Free2Play-Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

closed beta ilk başladığında oynamaya başladım ben, sonra sıkılıp bıraktım ama bir kaç arkadaşım oynamaya devam etti. endgame yapan arkadaşım da vardı. gemi savaşları vs. güzel şeylerdi ama cursed item saçmalığıyla oyunu öldürdüler gibi bişey.

türkçe olayı ise garip geliyor bana, alışamıyorum ehuh. dönmeyi de düşünmüyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

saf saf bakan yok abi, eğlenmek için oynuyorduk biz. deli gibi potansiyel vardı oyunda, p2p olsa bile oynanabilirdi

allods başlığından alıntı yapayım adamların nasıl batırdığını anlatmak için

Osuran_boğa said:

başlayacak olan varsa başlamasın oynayan varsa kasmasın derim.2 haftadır oynamıyorum özlemedim ama yeni patch duyurusundan sonra oyun benim için bitti.

yeni patchle FOD (fear of death her öldüğünde savaş yeteneğin düşüyordu misal lvl 40 adam 1 saate yakın fod da kalıyordu ölünce ama oyun parasıyla kurtulmanın yolu vardı) kaldırılıyor hemde oyuncuların isteği üzerine ahah yerine konan sistem "cursed items" ölünce üzerindeki rastgele bi eşyanın statları düşüp işe yaramaz hale geliyor sıkı durun düzeltmek için alınacak eşya sadece cs da :) ayrıca droplardan cursed itemler düşebilecek yani o kadar kasıp öldürdüğünüz boss dan düşen eşyayı para verip giyeceksiniz.

geleceği olabilecek bi oyun ancak böle bitirilebilir zaten çok az oyuncu vardı

öldüğün zaman araf gibi bi yere geçiyodun, leveline göre bekleme süresi oluyodu orada. myrrh denilen zımbırtıyla bu süreyi sıfırlayabiliyordun. myrrh da oyun içi parayla alınabiliyodu vendordan.

saatlerce dungeonda debelenip cursed item düşünce oluşan hayal kırıklığı da cabası. knight'ın premium sistemi bile bundan daha mantıklı ve ucuz, çok saçma bi sistem var allodsda şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...