Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 said: Biraz geç oluyor ama o a7 yokuşu benim haldır huldur çıkmamdan gaza gelerek bayağı ivmeli çıktı ve çok kötü bir şekilde altını vurdu.. İçim acıdı açıkçası :/ Acımasına acıdım da yüzümde pis bir gülümseme ile birlikte Obama'nın aracının İrlanda'da dibinin oturması geldi aklıma. Benim arabam daha güzel diyebilme şansı verdi bir an (: Neyse, geçmiş olsun. 2 hafta önce mi ne Aydın otobanında gördüm bir tane daha A7. Gidiyordu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 synthesizer said: a8 görüyorum bu aralar, yılan gibi olmuş valla, korkutucu Q7 yi servise götürdüğümüzde(sakin, benim değil!) a7ye dea8e de baktım konya yolu doğuşta, a8e oturum buyrun deneyin dediler, süed kaplamayı görünce, yein ederim oturmadım. Korktum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 a8 gördüm geçen ben türbanlı bi ablada izmir'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende gördüm 2 3 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 forgiver said: güzelmiş şehir dışı 6.5 yakıyor alayım bir ara şu arabaya binecek kişinin yakıta takacağını sanmıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ferrariye lpg takan ülkeyiz unutmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Okulda -Koç- gördüm geçen. O fuardaki kahverenkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dieevil said: tanıdık babalardan bırı motor show da sıparıs ıle aldı .Gelmıs aracı altunızade taksım gıdıp gelıo olması lazım .Olması lazım dıorum cunku herıfte arac fazlalıgı var neyle gıdıo ıse onu bılmıyorum :) mesa avrupa mi, mesa koru mu, yoksa hilal mi? hangi otoparkta ise oraya bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 net fiyat: 49.282 anahtar teslim: 108.096 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 audi.de: 48900€'dan başlayan fiyatlarla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Namessar said: mesa avrupa mi, mesa koru mu, yoksa hilal mi? hangi otoparkta ise oraya bakayim. altunızade Onkonaklar sıtesınde oturuyorda taksımde herhal bostancı kadıkoy dolmuslarının arkasındakı otopark dadır herhalde .işyerı orda cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sanki biraz buna benziyor bu sabah 2 tane gördüm park halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar