Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 5 10 lira için rezil olmaya deymez arkadaşlar. gg üzerinden yapın alışverişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 throine said: Fistan said: madem güvenli alışveriş olsun diyosunuz, kapıda ödeme ile gönderin kargonun içinden istediğin ürünün çıkmazsa ne yapacaksın? ptt görevlileri havale emrinde yazan miktarı tahsil etmeden kutuya elini sürdürmezler. ters bir şeyde paranı geri almanın tek yolu ptt görevlsini gasp etmek. asdasöyle bişey yok. Birçok defa kapıda açtım imza falan atmadan. Kulaktan duyma bilgilerle gelmeyin. Görevli açtırmazsa da geri gönderip şikayet edebilirsiniz.bilmediğin şeyi almak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 görevli parayı almadan açtırmışsa onun hatasıdır. sonuçta ikinci el aracı kurumu değil bu ptt tutsun açtırsın sana kargoyu. neyse alıcı olanlar dikkatli olsun en yakın ptt kargo şubesine gitsin lcd tv bekelrken akvaryum camı gelen adamların hikayelerini dinlesin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 mesela ben di den host+domain aldım.. 1 ay geçecek nerdeyse parayı yatırmadım.. ha yatırmazsam domain kaçar di ye siteyi kapatır.. (: tabi en yakın zamanda yollucam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar