Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kusura bakmayin böle saçma bi konu açtım ama walla aradim bulamadim. arıyıp bulamadıgım şey ise Zebula ocak scp lerınde Nebula Staff Member yazıyorya tepede hah işte onu nasıl deyiştiricem :( Bir kez daha kusura bakmayin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Fix in içindeydi galiba bakdim ama title de yazanlar war nıck ımın üstünde yazan staff member ı nasıl deiştiricem sorun orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 shardın adını nebula yap :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ahanda bi silencer daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ewt ya açın bi nebula 2 çekin nebulanın savelerini :P hha nebulanın yan fabrikasu gibi bişey olun :P 15 playerlık nebulşa zuhahahah komedi olur ya[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ne 15 player ı ne dıyon sen ya Nbl suan max player limiti salsa 500 e warya yine 500 ü full çeker anasını satam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ZUHAUh nebula dedınızde bi an aklıma geldi nebulada full ph olsa acaba ne olur ? :D :D :D :D :tebrikz: :tebrikz: Herkez salsa yapar zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben yapıorum :tebrikz: [Bu mesaj Arq_PiSMeN tarafından 09 Eylül 2004 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar