Meov Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Arkadaşlar elinde temiz, mümkünse az kullanılmış (:)) Cort Z42, Cort kx5 ya da Yamaha pacifica 112 XJ olan varsa benimle iletişime geçebilir mi? Buraya yazsanız bile kabulümdür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 trollemek için sormuyorum; mızıkaya kardeş mi alacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Evet :) Mızıka gayet iyi gidiyor ama bir yerden sonra tüm ihtiyyaçları karşılamıyor, ortalama 4 yıl piyano çaldım, şuan klavye var elimin altında onunlada arada ilgileniyorum ama gitarın yeri başka :) 1 yıl klasik çaldım hep elimin altındaydı bundan sonra ağırlığı gitara vermek istiyorum buna karar verdim :P Şuan incelediğim 2 adet 2. el temiz gitar var biri Z42 biri kx5 225 ve 280 lira fiyatları, çok arada kaldım buradada bir konu olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kx5 guzel gitar bak, bende var cokseviom. tam fakir isi gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Satmayı düşünüyor musun? İnsan karar veremiyor ki bak spiders'ın ibanezde var mesela çok iyi bir gitar ama böyle böyle fiyatda artıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yok dusunmem malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Biraz öneri topiğine dönüşecek ama şu iki seçenekten hangisini seçerdiniz siz olsanız? Bu 225 TL Bu 280 ikiside sevdiğim gitarlar ama insan karar veremiyor bu durumda :) z42 yeni çin malı z42lerden değil bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bende de var bi z42.Gözün kapalı al derim bluestan hard rock a istedigin tonları alırsın bikaç yıl boyunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 z42yi 200'e kx5i 270e alabilirim diye mesaj attım bakalım ne olacak? Gitarla ses kaydın var mı acaba internettekilere pek güvenemiyorumda? Gidip deneyecez bakalım, herhangi bir sorun çıkarttı mı bugüne kadar z42 onu sorabilirim birde hazır bulmuşken :) dist. tonlarında baya zayıf kalıyor denmiş z42 için ama inan elime almış değilim gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1367856/Death-metal-Double-barrelled-shotgun-fitted-body-hollowed-electric-guitar.html bölesi gerek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Troll is troll. İyiymiş aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Meov said: Troll is troll. İyiymiş aslında :D yeni konu açıcaktım ama eskiymiş de haber bi desperado tadı var diye ekledim gitarı görünce. "arkadaş gitar alıcak dostlar!" diye esas konuya bağlayım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Abi gerilim verme dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar