Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

database nasıl oluşturulur?

meshut

Öne çıkan mesajlar

said:
THiM, 07 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
3 çorba kaşığı tuzlan, tercihen 2 bardak suyu karıştırırken domatesleri azar azar doğruyoruz...

ben bunu daha cok sevdim[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
meshut, 07 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki:
yani nerden başlamalıyım bu işe. şimdilerde visual basic çalışıorum. bununla sql i ilişkilendirmeyi falan öğrenmek istiorum.

her dilin hazırda connection classları vardır.
bunlarla ilgili bilgileri ilgili sitelerden alabilirsin. senin aradığın site muhtemelen csharpnedir.com ya da benzeri bir site olacaktır.

fakat bu classları kullanabilmek için sql syntax'ını bilmen gerekir. onunla ilgili site bulmak da çok kolaydır. google.com.tr'de aratırsan kesin çıkacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 07 Eylül 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
said:
THiM, 07 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
3 çorba kaşığı tuzlan, tercihen 2 bardak suyu karıştırırken domatesleri azar azar doğruyoruz...

ben bunu daha cok sevdim

işte daha çok anlayan adam :)[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^)
Sosyal ağlarda paylaş

MySQL komutlarını istersen....

www.phpmyadmin.com a git,ordan phpmyadmin i indir,www.mysql.org a git ordan mysql i indir ve kur.daha sonra bilgisayarına bir webserver il birlikte PHP kur(hazır paketler var,örnein triad felan-daha kolay) php my admin i server klasöründeki gerekli yere koy ve gerekli birkaç basit ayarı yap...

eveeet,artık hazırsın,phpmyadmin e girince orda grafik arayüzden istediğini yapabilirsin,yaptığın her işlemin karşılğı olan MySQL kod u sana gösterir.En kolay öğrenme yolu bu bence...

ama bununn dışında veritabanını en verimli olacak şekilde felan tasarlayabilmen gerekir,veri tiplerini öğrenmen gerekir v.s...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...