meshut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Vallahi database nasıl oluşturulur hiç bilmiyorum. Bununla ilgili biraz bilgi verip. Yardımcı kaynaklar söyleyebilir misiniz. Biraz acele ederseniz çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hangi ortamda ? ne için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oha "savaş uçağı nasıl uçurulur?" gibi bi soru olmuş.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 3 çorba kaşığı tuzlan, tercihen 2 bardak suyu karıştırırken domatesleri azar azar doğruyoruz...[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aslında ben SQL öğrenmek istemekteyim. Basit bi şekilde ama. Acaba elinde türkçe kaynak olan varmı? Ya da türkçe e-book tarzı bişey olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 CREATE DATABASE ahandadb diye oluşturulur ama db yi oluşturmakla iş bitmez bide tablo oluştur ki işe yarasın CREATE TABLE den (isim VARCHAR(10) NOT NULL,soyisim VARCHAR(10) NOT NULL); bunun gibi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yani nerden başlamalıyım bu işe. şimdilerde visual basic çalışıorum. bununla sql i ilişkilendirmeyi falan öğrenmek istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Cevap hakkımı kullanıyorum :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Ra_d, 07 Eylül 2004 14:41 tarihinde demiş ki: oha "savaş uçağı nasıl uçurulur?" gibi bi soru olmuş. süper olmuş bu cevap[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: THiM, 07 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki: 3 çorba kaşığı tuzlan, tercihen 2 bardak suyu karıştırırken domatesleri azar azar doğruyoruz... ben bunu daha cok sevdim[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: meshut, 07 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki: yani nerden başlamalıyım bu işe. şimdilerde visual basic çalışıorum. bununla sql i ilişkilendirmeyi falan öğrenmek istiorum. her dilin hazırda connection classları vardır. bunlarla ilgili bilgileri ilgili sitelerden alabilirsin. senin aradığın site muhtemelen csharpnedir.com ya da benzeri bir site olacaktır. fakat bu classları kullanabilmek için sql syntax'ını bilmen gerekir. onunla ilgili site bulmak da çok kolaydır. google.com.tr'de aratırsan kesin çıkacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 senin mesajınla paralel bir başlık daha açılmış ve şu link verilmiş, bakmadım, bir dene.. www.pcakademi.com/sql/sql_giris.asp[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: sharky, 07 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki: said: Ra_d, 07 Eylül 2004 14:41 tarihinde demiş ki: oha "savaş uçağı nasıl uçurulur?" gibi bi soru olmuş. süper olmuş bu cevap işte anlayan adam.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Creel, 07 Eylül 2004 17:20 tarihinde demiş ki: said: THiM, 07 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki: 3 çorba kaşığı tuzlan, tercihen 2 bardak suyu karıştırırken domatesleri azar azar doğruyoruz... ben bunu daha cok sevdim işte daha çok anlayan adam :)[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben daha uzağa işerim ![signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hepinizi döverim :)[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 olaya sole basliyalim sql bir standart tamam her firma kendine gore gelistiriyor en iyisi oracle ona en yakin mssql sybase falan komutlar birbirine benzer ama kimi relation based dir kimi degildir mesela mysql yari rdbms tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 MySQL komutlarını istersen.... www.phpmyadmin.com a git,ordan phpmyadmin i indir,www.mysql.org a git ordan mysql i indir ve kur.daha sonra bilgisayarına bir webserver il birlikte PHP kur(hazır paketler var,örnein triad felan-daha kolay) php my admin i server klasöründeki gerekli yere koy ve gerekli birkaç basit ayarı yap... eveeet,artık hazırsın,phpmyadmin e girince orda grafik arayüzden istediğini yapabilirsin,yaptığın her işlemin karşılğı olan MySQL kod u sana gösterir.En kolay öğrenme yolu bu bence... ama bununn dışında veritabanını en verimli olacak şekilde felan tasarlayabilmen gerekir,veri tiplerini öğrenmen gerekir v.s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar