Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yürümelerine izin verince kendilerini birşey sanıyolar sorun orda. hak mak vermiycen iyi yapmış polisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yürüme hakları var, aponun fotorafıyla yürüme hakları bildiğim kadarıyla yok. olmalımı orası tartışılır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 neresi tartışılır abi saçmalama apo diyosun terörist lan adam kaç bin kişinin ölmesinin tek sebebi hala gelipte resmiyle gezmesi yasak ama tartışılır diyosan alnını karışlarım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ASSINLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mithat said: bir de cocuklara su sıkıyorsunuz dıyen bır donem cocuklara kurşun sıkıyordu dendi mi? kime kurşun sıkmış cidden merak ettim şu diyarbakırdaki olaylardanmı bahsediyosun ? ciddi soruyorum unuttum gitti çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi şöle tartışılır işte, o terrörist değil özgürlük savaşcısı der bi taraf oturup tartışırsın. yoksa tabiki bir terröristin övülmesini tartışıack halimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Büyük aşklar nefretle başlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Klapaucius said: yürümelerine izin verince kendilerini birşey sanıyolar sorun orda. hak mak vermiycen iyi yapmış polisler Ondan sonra da hepsi dağa çıksın askerlik 5 yıl olsun uğraşta uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 trole cevab... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Trol dedin hakaret ettin seni dava edijem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kime dedim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Hiyerarşik olarak baktım olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ya apoya kafam girsin size birşey olmasın sallayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 4 harfliler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Devlet Bahçeli: Polise tokat atan çürümüş ve kokuşmuş şahsiyet... AHAHHA cCc bahçeli reiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Hamile kadının polisin üzerine yürüyüp kışkırtması gibi bir olay bu da işte. Maksat kışkırtılsın polis sonra dövsün öldürsün sonra polis suçlu. yek yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Tokat attığı poliste zombiye dönermi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kermit said: Mithat said: bir de cocuklara su sıkıyorsunuz dıyen bır donem cocuklara kurşun sıkıyordu dendi mi? kime kurşun sıkmış cidden merak ettim şu diyarbakırdaki olaylardanmı bahsediyosun ? ciddi soruyorum unuttum gitti çünki pkk'nın yakın zamana kadar öldürmede seçiciliği yoktu ki, bebek, yetişkin demeden kaç kişiyi öldürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ya cok klise ama su kurbaga kaynar su olayi cidden icinde oldugumuz durum. ulan adamlar istanbulun ortasinda PKK uniformalariyla mars halinde yuruyorlar, ocalan ve pkk bayragi acip sloganlari atiyorlar, polise tas atiyorlar, polis tokatliyorlar hatta gecen linc ediyorlardi birini, ve kimseye anormal gelmiyor abi artik. o pkk uniformasiyla gezenleri vuran bi devlet istiyorum abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 putin basbakan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Şu adam başkan olsa söz söylemesine bile gerek yok http://jpxchg.blu.livefilestore.com/y1pwWNfjcfS00-b26DjOFrOmWwFxIYAWLSkPVg4Xfjm9daD-cq08m2oZAj43k-WasT97LnNgQc751uEZ_idfpdSywZmMVeAYuo5/vladimir_putin_15_time.jpg Bu pozu yeter, muma döner herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://i155.photobucket.com/albums/s281/fremdfirma/vvp_landing.jpg ALPHA AS FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 alpha ne abi, adam alphayi tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_h4vG5RSrT2E/SniRWHs3DTI/AAAAAAAACIc/qG5HRpPYWyM/s400/Putin_horse2.jpg Vs http://galeri.uludagsozluk.com/19/recep-tayyip-erdogan-i-uzerinden-atan-at_111462.jpg Putin parti açsın Trde oyumu düşünmeden veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 benim dokunulmazligim olsa 70 milyonu tokatlarim az bile yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar